Jon Watts 42 let


Jonathan Watts je americký režisér, scenárista a producent. Navštěvoval Fountain-Fort Carson High School. Později vystudoval film na New York University. Jon je ženatý s bývalou talentovou agentkou a producentkou Dianne McGunigle.

Ovšem poté si Wattse všiml i producent Marvelu Kevin Feige, a tak se v roce 2017 Jon ujal režie filmu z propojeného světa Marvelu (MCU) – Spider-Man: Homecoming (2017). Film byl diváky i kritiky přijat více než dobře, návštěvnost byla také vysoká, a tak se na druhý díl nenechalo dlouho čekat a v roce 2019 Watts vypustil do světa film Spider-Man: Daleko od domova, který už sice nedostačoval kvalitám prvního dílu, ale i přesto dokázal vydělat slušný balík peněz. O další dva roky později Jon Watts zrežíroval třetí díl s názvem Spider-Man: Bez domova, z kterého se stal jeden z nejvýdělečnějších filmů v historii.


28.6.1981
Fountain, Colorado, USA
Jon Watts csfd

WolvesSpider-Man: Bez domovaSpider-Man: Daleko od domovaSpider-Man: HomecomingCop CarProkletý klaunThe Willowz: SeeinsquaresSkeleton CrewStarej chlapOnion SportsDomeThe Onion News NetworkSwedish House Mafia - Save The WorldPeter's To-Do ListInvisible Dog, TheClay Pride: Being Clay in AmericaI Can See YouVelký Buster KeatonFinal Destination 6ChildrenHollywood InsiderIMDb Trailer with Commentary


Aktualizace osobnostního profilu Jon Watts: 30.10. 2023 22:05