Will Ferrell 56 let


V Česku ho sice téměř nikdo nezná, ale v USA se těší pověsti nadaného komika, který se převážně proslavil vystupováním v Saturday Night Live. Ve filmu se poprvé objevil v roce 1995 v ZLOČINNÁ SRDCE a v následujících letech se objevil ve vedlejší roli ještě v několika filmech, z nichž nejznámější je komedie ŠPIONÁTOR.

Na konci roku 2003 do kin přišla vánoční pohádka ELF, která v kinech vydělala ohromných 173 milionů a Ferrell se stal v USA (a nejenom tam) skutečnou hvězdou. Jeho následující snímek, vynikající komedie ZPRÁVAŘ pak v kinech vydělala 85 milionů a potvrdila jeho komerční potenciál.


16.7.1967
Irvine, California, USA
Will Ferrell csfd

BarbieKrálovna kvízůVocasy na tripuSpiritedReaganEurosong: Příběh skupiny Fire SagaSešupLEGO® příběh 2Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear's 'All in the Family' and 'The Jeffersons'Rodiče na tahuV kapradí: FilmZerovilleHolmes a WatsonHráčské doupěTáta je doma 2Zoolander No. 2A Deadly AdoptionTáta je domaWill Ferrell: Na hřištiZocelovací kúraLEGO® příběhStážistiZprávař 2 - Legenda pokračujeCasa de mi PadreTim and Eric's Billion Dollar MovieVolte mě!Benga v zálozeMegamyslVšechno musí pryčKšeftařiZemě ztracenýchBratři z donuceníPoloprofesionálLedově ostříHorší už to nebudeRicky Bobby: Nejrychlejší jezdecZvědavý GeorgeMoje krásná čarodějkaNesvatboviNávratProducentiPříběh Wendella BakeraZelená je trávaMelinda a MelindaStarsky & HutchWake Up, Ron Burgundy: The Lost MovieZprávař: Příběh Rona BurgundyhoMládí v trapuVánoční skřítekPlnou parou vzad!Jay a mlčenlivý Bob vrací úderZoolander460 podezřelýchProutníkReelmadnessAustin Powers: Špion, který mě vojelSuburbansSuperstarČmuchalkyNoc v Roxbury


Aktualizace osobnostního profilu Will Ferrell: 31.10. 2023 17:26