Naomi Campbell 53 let


Britská topmodelka Naomi Campbell se narodila 22. května 1970 v Londýně. Narodila se v dělnické čtvrti Streatham. Její matka si přála, aby se nikdy nesetkala se svým otcem. Naomi přijala příjmení Campbell z matčina druhého manželství. Během mládí žila v Římě, kde její matka pracovala jako moderní tanečnice. Po návratu do Londýna byla ponechána v péči babičky Ruby, zatímco její matka cestovala po celé Evropě s tanečním souborem Fantastica.

Naomi kariéra rychle začala vzkvétat, těsně před jejími šestnáctinami se objevila na titulní straně britského Elle. V průběhu několika dalších let začala pracovat pro návrháře Gianni Versace, Azzedina Alaïa a Isaaca Mizrahi.

Objevila se v seriálech COSBY SHOW, FRESH PRINCE nebo NAPROSTO DOKONALÉ. Mohli jste ji vidět v několika filmech, kde hrála téměř vždy samu sebe.

Mezi lety 1998 a 2008 byla Naomi Campbell obviněna desetkrát ze spáchání násilných činů vůči zaměstnancům a spolupracovníkům. Byla odsouzena k trestu 200 hodin obecně prospěšných prací a pokutě. Jako nejznámější modelka tmavé pleti své doby, vystupovala otevřeně v celé své kariéře proti rasismu v módním průmyslu. Její osobní život je známý, a to zejména kvůli vztahům s muži, včetně boxera Mike Tysona a herce Roberta De Nira.


22.5.1970
Streatham, Londýn, England, Velká Británie
Naomi Campbell csfd

Black Is KingJsem božskáZoolander No. 2Harry's BarPor el caminoRose, c'est ParisKarma, Confessions and HoliRhythm City Volume One: Caught UpFat SlagsAli G Indahouse - FilmSvědkyně nebezpečíTrippin'Jak dobýt Hollywood...Sports Illustrated: Swimsuit '97Invasion of PrivacySex po telefonuAnyone for Pennis?Die schönsten Frauen der Welt - Carla BruniRapsodie v MiamiTři muži v negližéReady to WearThe Night We Never MetChladný jako ledStarEmpireAmerican Horror StoryOšklivka BettyFastlaneFor Your LoveNaprosto dokonaléFresh PrinceHarry Enfield and ChumsNew York UndercoverCosby ShowKidsMrňataSupermodelky


Aktualizace osobnostního profilu Naomi Campbell: 3.11. 2023 14:51