Benno Fürmann 52 let


Vlastným menom Benjamin Fürmann. Tento nemecký herec sa narodil v Berlíne 17. januára 1972. Keď mal 15 rokov, zomreli mu obaja rodičia. Keď dovŕšil 17, mal vážnu nehodu pri "surfovaní na vlaku" (train surfing). Benno musel stráviť šesť mesiacov v nemocnici. Školu ukončil 10. ročníkom a na to pracoval ako predavač, či čašník. V roku 1991 odišiel do New Yorku, kde sa konečne začala rysovať jeho herecká karéra. Začal navštevovat Divadelný inštitút Leea Strasberga.

V roku 2003 prepožičal svoj hlas Sindibádovi z animovaného filmu SINDIBÁD: LEGENDA SIEDMICH MORÍ. V tom istom roku ho vidíme po boku Heatha Ledgera vo filme POJEDAČ HRIECHOV (Sin Eater). V roku 2005 sa mu podaril opäť dobrý kúsok a to s filmom ŠŤASTNÉ A VESELÉ. V roku 2008 sa objavuje vo filme SPEED RACER a v dobrodružno-historickej dráme NORWAND.

Benno má momentálne rozrobených viacero projektov a so svojou ženou a dcérou Zoe žije v Berlíne.


17.1.1972
Berlín, Západní Německo
Benno Fürmann csfd

Die Känguru-Verschwörung9 Tage wachBože, ty seš hajzlDer Kommissar und die WutGet Lucky - Sex verändert AllesIntrigo: Tod eines AutorsEllas BabyFühlen Sie sich manchmal ausgebrannt und leer?Die vierte GewaltNeu in unserer Familie - Ein Baby für alleNeu in unserer Familie - Zwei Eltern zu vielVoltZweimal zweites LebenHeilNachthelleVon glücklichen SchafenDie Einsamkeit des Killers vor dem SchussKein EntkommenNesmyslAlles SchwindelDer blinde Fleck – Das OktoberfestattentatDer fast perfekte MannHai Alarm am MüggelseeIn einem wilden LandWeniger ist mehrLaraTom SawyerV temnotěDer MauerschützeTajná operaceTeufelskickerDinosaurierKrycí jméno: FarewellMyšák a přáteléNěmecko '09Vraždy v KaifeckuŽáby k zulíbání 3JerichowKronika mutantůSpeed RacerVražedná stěnaPornoramaProč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapáchPřežít s vlkyBouřlivý přílivKřižák v džínáchŽáby k zulíbáníStrašidlaŠťastné a VeseléKleine SchwesterKrálovství prstenuMůj dům v UmbriiPojídač hříchůSindibád: Legenda sedmi moříWolfsburgNacktJeansStátní tajemstvíAnatomieFreunde


Aktualizace osobnostního profilu Benno Fürmann: 1.11. 2023 01:34