Colin Hanks 46 let


"Sbírám hodinky, protože se vždycky opozdím a musím vědět o kolik se zpozdím, abych přišel s dostatečnou omluvou."

První roli si zahrál v otcově režii ve filmu TO JE NÁŠ HIT!. Následoval seriálový hit ROSWELL ve kterém ztvárnil přítele postavy hranou Katherine Heigl (mimochodem Colin se narodil přesně rok před Katherine). V hlavní roli si pak zahrál ve filmu ORANGE COUNTY, kvůli kterému se musel přejmenovat seriál se stejným názvem na O.C., v němž si taky zahrál jednu miniroličku. Za zmínku stojí i hlavní role po boku oscarové Hilary Swank ve filmu ZKURVENÁ NOC a obsazení ve velkofilmu Petera Jacksona KING KONG.

Colin měl smůlu - dostal se do finále konkurzu na Anakina Skywalkera pro druhý díl Star Wars, Lucas se rozhodoval jen mezi ním a Haydenem Christensenem, ale zvolil Haydena, protože byl nový v branži. Colin měl taky šanci hrát ve filmu ELIZABETHTOWN, ale roli mu vyfoukl Orlando Bloom. Zrovna teď se chystá na snímek Stevena Spielberga The Trial of the Chicago 7 s hvězdným obsazení Willa Smitha, Philipa Seymoura Hoffmana, Sachy Barona Cohena a Kevina Spaceyho.

Měl přítelkyni, známou ze seriálu Dawsonův svět Busy Philips, ale rozešel se s ní, stejně jako jeho táta Tom se s matkou v roce 1987 rozvedl (12. března 2002 zemřela na rakovinu) a o rok později si vzal herečku Ritu Wilson. Colin tak teď má 2 nevlastní bratry Chestera (1990) a Trumana (1995) a taky vlastní sestru Elizabeth.


24.11.1977
Sacramento, California, USA
Colin Hanks csfd

Orion a tmaJak to skončíJumanji: Další levelAkordy na kordyJumanji: Vítejte v džungli!Elvis & NixonBláznivá dovolenáNo Stranger Than LoveŽhavá láska II.Nemocnice ParklandŠtěňata v akciVýlet s mámouLuckyBarry MundayHigh SchoolDomácí mazlíčekMilenec je zločinec!Smrt on-lineVelký Buck HowardW.BezstarostněAlone with HerKrálové ro(c)kuKing KongSvatební víkendRXZkurvená nocOrange CountyHolka jako luskNorth HollywoodAť to stojí, co to stojíTo je náš hit!NabídkaPřítel rodinyAmerican Crime StoryUpovídaný Tom a přáteléGreenovi ve velkoměstěRodinka na kousky


Aktualizace osobnostního profilu Colin Hanks: 6.3. 2024 10:28