Anna Maria Mühe 38 let


Anna Maria Mühe se narodila 23. července 1985 v hlavním městě Německa, Berlíně. Je z herecké rodiny, jejím otcem je herec Ulrich Mühe a matkou herečka Jenny Gröllmann. Narodila se jim rok po svatbě, která se konala v roce 1984 a jejich manželství vydrželo do roku 1990. Oba rodiče bohužel Anně Marii zemřeli a to těsně po sobě, matka v roce 2006 a otec o rok později. Zbyla jí ještě starší sestra Jeanne Gröllmann, která se narodila Ulrichovi a Jenny dlouho před jejich sňatkem v roce 1969. Stejně jako Anna Maria pracuje ve filmové branži, ovšem jako umělecká maskérka.

Prošla si hereckou průpravou, ale štěstí jí potkalo až v roce 2001, kdy ji v kavárně objevila režisérka Maria von Heland a nabídla ji hlavní roli v jejím dramatu HOLKY PŘI TOM NEPLÁČOU. Poté si prošla účinkováním v řadě seriálů jako: POLIZEIRUF 110 nebo TATORT. Větší pozornost diváků se jí vrátila až díky filmům U NÁS SI TYKÁME, MILÁČKU (2007) a LISTOPADOVÉ DÍTĚ (2008).

Od roku 2009 je tvoří pár spolu s režisérem Timonem Modersohnem, kterému v listopadu 2012 porodila dceru.


23.7.1985
Berlín, Východní Německo
Anna Maria Mühe csfd

Die Geschichte einer FamilieSophia, der Tod und ichStezka odvahyLassie se vracíPlaying GodTéměř dokonalá tajemstvíBezbožníKilimandscharo – Reise ins LebenRande naslepoWenn Frauen ausziehenFamilie!Lotte Jäger und das tote MädchenSeitenwechselTeroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konecTeroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použitíEngel unter Wasser. Ein NordseekrimiDen blbecGöttliche FunkenSternstunde ihres LebensBis zum Horizont, dann links!Deckname LunaIm falschen LebenNeviditelnáIn der Welt habt ihr AngstLive StreamChytrá horákyněGeliebter Johann, Geliebte AnnaLila, LilaČachtická paníJeden a půl rytířeListopadové dítěMörderischer Norden - Der Tote in der MauerDoppelter Einsatz - RumpelstilzchenLunikMeine böse FreundinSpäte AussichtU nás si tykáme, miláčkuSchwesterherzSieh zu dass du Land gewinnstŽivotní pojistkaDelphinsommerLáska v myšlenkáchHolky při tom nepláčouSolo für WeissUnsere wunderbaren JahrePřítelkyně smrtiMísto činu


Aktualizace osobnostního profilu Anna Maria Mühe: 11.11. 2023 09:41