Dylan Minnette 27 let


Dylan Christopher Minnette se narodil 29. prosince 1996 v Indianě. Již v sedmi letech začal natáčet reklamy v Chicagu. Později se přestěhoval do Los Angeles, kde pokračoval v herectví.

Dylan Minnette není jen herec, ale také muzikant. Zpívá, hraje na kytaru a klávesy ve skupině zvané The Narwhals (předešlý název skupiny byl The Feaver). Talentovaná skupina vrací zpátky starý, klasický rock. Vliv na skupinu měli Arctic Monkeys, The Strokes, The Beatles, Kings Of Leon a The Libertines. Skladba Bleeding Man byla použita v promu na 2. řadu seriálu R.L. Stine's the Haunting Hour. V roce 2011 zamířili tehdy ještě The Feaver na festival Vans Warped Tour, kde vyhráli kapelovou soutěž.


29.12.1996
Evansville, Indiana, USA
Dylan Minnette csfd

VřískotThe Open HouseSmrt ve tměHusí kůžeAlexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý denProdloužený víkendZmizeníAť vejde ten pravýDívčí partaSněžní přáteléSanta má bráchuVánoce bez SantyKauza TheranosProč? 13x protoSkandálAgenti S.H.I.E.L.D.Hodina duchůNikitaSave MeCloser: Nové případyProcitnutíZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiAgainst the WallAnatomie lži


Aktualizace osobnostního profilu Dylan Minnette: 1.11. 2023 16:56