Fan Liao 50 let


Liao Fan se narodil čtrnáctého února roku 1974 v provincii Čínské lidové republiky Chu-nan, rodišti mnohých uznávaných čínských filmových tvůrců a města s patřičnými vlohy k tomu, aby ho navnadilo angažovat se ve filmové branži. To se skutečně také stalo, ale až podstatně o moc později a to konkrétně roku 1993, kdy začal studovat na Univerzitě dramaturgie v Šanghaji, kterou dokončil o čtyři roky později, roku 1997.

Po tomto prvotním úspěchu přišla řada dalších, kde projevil nejen své kvality, ale také všestrannost, když dokázal zahrát roli nejen v dramatech, ale i komediích. Příkladem tomu může být ve snímku Yi ban hai shui, yi ban huo yan (více známým pod názvem Ocean Flame). Velký průlom a zásadní zlom nastal v jeho kariéře, když byl nominován na Zlatého medvěda pro nejlepšího herce v hlavní roli za rok 2014. Toho také získal.


14.2.1974
Chu-nan, Čína
Fan Liao csfd

You're Here AnywayNan fang che zhan de ju huiSavageHidden ManPopel je bílý jak sníhGuilty of MindOnly YouShi FuSün lung ťüeČerné uhlí, tenký ledPoslední taženíČínský zvěrokruhJian dang wei yeLove Is Not BlindLove on CreditAž kulky doletíFei Cheng Wu Rao 2Yong xin tiaoYi ban hai shui, yi ban huo yanHrdinové válkyZpátky domaHao qi hai xi maoQiuqiu ni, biaoyang woLian ai zhong de Bao BeiLu mao ziTian hei qing bi yanXiang ji mao yi yang feiFearless BloodGold PanningThe Long NightMeng's PalaceHao xiang hao xiang tan lian ai


Aktualizace osobnostního profilu Fan Liao: 30.3. 2024 02:55