George Blagden 34 let


Anglický divadelní a filmový herec George Paul Blagden se narodil 28. prosince 1989. Ve svých 13 letech se začal věnovat zpěvu - byl členem různých sborů, dokonce působil ve vlastní rockové skupině. Po studiích na Old Buckenham Hall získal činoherní stipendium na Oundle School. Zde také získal první menší zkušenosti na divadelních prknech. Během studií se stal členem Národního divadla mládeže, kde byl vybrán jako jeden ze čtyř studentů, kteří měli možnost spolupracovat s Ian McKellenem (Pán Prstenů, X-Men). V roce 2011 úspěšně absolvoval Guildhall School of Music and Drama.

Kromě herectví se stále věnuje zpěvu, umí plynně francouzsky, hraje na klavír, flétnu a kytaru, je zdatný lukostřelec a také akrobat. V roce 2015 na kole překonal trať Londýn - Paříž za méně než 72 hodin, čímž získal £5000 na podporu diabetiků.


28.12.1989
Londýn, England, Velká Británie
George Blagden csfd

RubikonThe GalleryThe Land of DreamsV kruhu ohroženíHow You Look at MeNo Postage NecessaryBlood MoonFilosofovéBídníciHněv TitánůVersaillesČerné zrcadloVikingovéVikings: Athelstan's JournalNedělní obědPosedlá


Aktualizace osobnostního profilu George Blagden: 5.11. 2023 02:13