Lindy Booth 45 let


Kanadská herečka Lindy Booth se narodila 2. dubna 1979 v Oakville v Ontariu, kde také vyrostla a vystudovala střední školu. Během studia získala několik hereckých ocenění, což ji mimo jiné povzbudilo k napsání vlastní divadelní hry Forget-Me-Not, ve které si také zahrála postavu Genevieve, za což si odnesla cenu za zásluhy v oblasti individuálního herectví.Ve stejném roce v němž odmaturovala už měla rozjeté tři filmové projekty, a to PAN MUZIKA, TEENAGE SPACE VAMPIRES a ERIE, INDIANA: THE OTHER DIMENSION (vše 1998).

Jak už to u dnešních mladých hereček bývá i Lindy si prošla současnou vlnou hororů a tak se objevila ve větších či menších rolích ve snímcích jako PACH KRVE (2003), ÚSVIT MRTVÝCH (2004), CRY WOLF (2005). Neminuly ji ani moderní seriály ODYSSEY 5, PLATINUM, 4400 nebo ZÓNA SOUMRAKU. V současnosti se na ni můžeme těšit v thrilleru DARK HONEYMOON, kde se znovu sejde se svou kolegyní z Lovců pokladů Tiau Carrere a v hororu BEHIN THE WALL.


2.4.1979
Oakville, Ontario, Kanada
Lindy Booth csfd

Christmas by the BookSwept Up By ChristmasTrapped by My Father's KillerSnowComingThe CreatressUnder the Autumn MoonOčitá svědkyněRocky Mountain ChristmasSound of ChristmasKick-Ass 2The Twelve Trees of ChristmasChristmas MagicDark HoneymoonZa zdíBezcenný synCry_WolfLucidStupeň 7: Konec světaVánoce v BostonuCooking LessonsÚsvit mrtvýchPach krveAmerické psycho 2Fairytales and PornographyLebky 2Rub & TugTrojúhelníkHotel Jett JacksonJá a mé přízrakyDetroit Rock CityDivná spravedlnostPan MuzikaTeenage Space VampiresFlashStar Trek: Podivné nové světyChirurgovéHome Before DarkStumptownKnihovníci


Aktualizace osobnostního profilu Lindy Booth: 19.11. 2023 13:24