Jessie J 36 let


Jessie J (vl. jm. Jessica Ellen Cornishová) se narodila 27. 3. 1988 v Londýně, kde rovněž vyrůstala. Odmalička má nepravidelný srdeční tep a v 18 letech utrpěla menší mrtvici. Kvůli tomu nesmí kouřit, pít alkohol a silně vystupuje proti drogám. V Londýně také vystudovala BRIT School for Performing Arts and Technology. Poté podepsala smlouvu se společností Sony/ATV Music Publishing. Pracovala jako textařka pro americké zpěváky Chrise Browna a Miley Cyrus.

V březnu 2012 se v Británii premiérově vysílala hudební soutěž The Voice UK na kanálu BBC One. Jessie J usedla v porotě (dalšími členy poroty byli zpěváci will.i.am, Tom Jones a Danny O'Donoghue). V červnu 2012 vystoupila v Londýně na koncertu diamantového výročí královny Alžběty II. V září 2013 vydala druhé album Alive, které ale nesklidilo takový úspěch jako debutové. Její třetí studiové album Sweet Talker vyšlo 13. 10. 2014 ve Velké Británii. Prvním singlem se stala píseň Bang bang, na níž se podílely zpěvačky Ariana Grande a Nicki Minaj. V americké hitparádě Billboard Hot 100 se singl vyšplhal na 6. příčku.

Její tvorba v sobě mísí žánry R&B, popu a dance-popu. Jessie J označuje své fanoušky jako Heartbeat (srdeční tep). 12. června 2011 si při zkouškách přetrhla šlachy na chodidle a následující den vystoupila na festivalu Capital Radio Summertime Ball. Zpěvačka měla během léta naplánováno vystoupit na několika dalších festivalech, ale 1. 7. oznámila, že kvůli zranění nevystoupí. 30. 6. 2011 vydala její nahrávací společnost oficiální prohlášení, že má Jessie J přísný zákaz vystupovat a musí se zcela uzdravit a zotavit. Na koncertní turné se vrátila znova až na konci srpna. Při udílení cen MTV Video Music Awards 2011 měla nohu stále v sádře.


27.3.1988
Chadwell Heath, Essex, England, Velká Británie
Jessie J csfd

Doba ledová: Mamutí drcnutíPomáda: ŽivěNicki Minaj: My Time AgainJessie J: Koncert v LondýněKaty Perry: Skutečná tvářThe Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham PalaceJessie J - Not My ExJessie J - Think About ThatThe Black Eyed Peas feat. The World: #WHERESTHELOVEJessie J - FlashlightJessie J - MasterpieceDJ Cassidy ft. Robin Thicke, Jessie J - Calling All HeartsJessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang BangJessie J - DominoJessie J - Nobody's PerfectJessie J - Who You AreJessie J - Who's Laughing NowJessie J feat. B.o.B - Price TagJessie J - Do It Like A DudeCelý svět doma, celý svět spoluThe Lateish Show with Mo Gilligan2015 MTV Movie AwardsGRAMMY Awards 2015Nickelodeon Kids' Choice Awards 20152014 American Music Awards2014 MTV Video Music AwardsSummertime Ball 2014The Meredith Vieira ShowThe Tonight Show Starring Jimmy FallonThe EE BAFTA Film Awards 2013The Queen Latifah ShowThe Real54th GRAMMY AwardsThe Orange BAFTA Film Awards 2012The VoiceThe Voice UKAmerický X FactorJonathan Ross Show, TheMTV Europe Music Awards 2011MTV Video Music Awards 2011DaybreakBritain's Got More TalentBritánie má talentThe Graham Norton ShowSchlag den RaabDancing with the StarsVideo on TrialLe grand journal de Canal+Strictly Come DancingThe X FactorThe Xtra FactorShow Ellen DeGeneresovéAmerican IdolThe ViewE! Živě z červeného koberceNoční Show  Jaye LenoeWetten, dass..?Saturday Night Live


Aktualizace osobnostního profilu Jessie J: 16.11. 2023 02:38