Louise Lombard 53 let


Měří 175 centimetrů, váží 59 kg, je ve znamení panny. Její rodné jméno je Louise Maria Perkins. Narodila se v rodině irských katolíků jako jedno ze sedmy dětí, matka se jmenuje Maura a otec Sean. Vyrůstala v Londýně a momentálně žije v Los Angeles. V roce 1998 se vdala za Johna Stephena (kameraman, naroz. 8.října 1962), se kterým se seznámila o rok dříve při práci na "Metropolis". Mají spolu syna Alejandra.

Z její filmografie si můžeme jmenovat filmy: Tale of the Mummy, Esther, Diggityho poklad, Pojistka, Válečné příběhy nebo Countdown a Ohnivý oceán. Hostovala v seriálu CSI: Las Vegas od páté řady, kde mluví s americkým přízvukem. Od sedmé řady se už objevuje v úvodní znělce seriálu a stává se tak jednou ze stálic seriálu, kde ztvárňuje detektiva Sofii Curtis.


13.9.1970
Londýn, England, Velká Británie
Louise Lombard csfd

After: OdloučeníOppenheimerAfter: PoutoAfter: TajemstvíAfter: PřiznáníStíny vlkůThe Small HandNebezpečná lekceSelection, TheRogueThe SelectionČokoládové pokušeníKiss of DeathJudy's Got a GunLičnyj nomerOhnivý oceánDruhá přirozenostVálečné příběhyPojistkaDiggityho pokladTeritoriumBiblické příběhy: EsterMračna nad AfrikouTale of the MummyGold in the StreetsAngelsThe Black Velvet GownThe ForgottenTwice Upon a TimeSmrtonosná zbraňThe FixTým SEALVražedná právaGrimmLáska ve hvězdáchProzíravostThe LotteryKriminálka Las VegasHvězdná brána: Hluboký vesmírNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Louise Lombard: 5.11. 2023 04:17