Mahulena Bočanová 57 let


Mahulena Bočanová se narodila 18. 3. 1967 v Praze jako dcera architekta. Již od třech let účinkovala v reklamních spotech a tančila balet. Ani první dětské role na sebe nenechaly dlouho čekat a Mahulena si zahrála v pohádkách "A zase ta Lucie" a "Lucie, postrach ulice" (1984). O rok později si zahrála menší role v seriálech "Vlak dětství a naděje" a "Bylo nás šest".

Jednou z jejích výraznějších rolí se stala postava Brany ve zfilmované povídce Ivana Olbrachta "Golet v údolí" (1994), postava Ježibaby v pohádce "Kouzelný měšec" a role královny v pohádce Pták Ohnivák (1997). Její další filmové role nebyly také příliš úspěšné. Zahrála si v komediálním seriálu "Pra, pra, pra", v seriálu "Rodinná pouta" a v rádoby komedii "Post Coitum". Mohli jsme ji také vidět jako soutěžící v reality show Stradance.

Mahulena se ve volném čase věnuje propagaci sportu a zdravé výživy. Často také moderuje zábavné a soutěžní pořady v TV. Její nejnovější bulvární program na TV Prima má název Top 10. Známá je i jako fotomodelka. Kromě focení se věnuje i dabingu, její hlas můžeme slyšet v nadabovaných verzích filmů Karlík a továrna na čokoládu, Roboti, Zamilovaný profesor 2 nebo Zorro: Tajemná tvář.

Mahulena Bočanová má za manžela Viktora Mráze (spolumajitel vydavatelství BM Music), se kterým má dceru Marinu.


18.3.1967
Praha, Československo
Mahulena Bočanová csfd

Jak přežít svého mužeDimenzeTajemství KarmyŽenská pomstaKozí příběh se sýremKozí příběh - Pověsti staré PrahyVy nám taky, šéfe!Křišťálek mečPost CoitumLa Bête du GévaudanFlóraPták OhnivákTábor padlých žienKouzelný měšecGolet v údolíRuletaO princi, který měl o kolečko vícPrincezna za dukátSpolečenská hraTetované srdceŽebrácká operaAhmed a HazarRadostný život posmrtnýStudňa mladostiČardášová princeznaO podezíravém králiPutování po Blažených ostrovechCesta do krajiny TyJonáš II. aneb Jak je důležité míti MelicharovouSukňa lenže zelenáVšichni za jednohoZlý věkJak se princ učil řemesluO nejchytřejší princezněPodivná nevěstaPřízrakPíseň o statečném Heřmanovi a sličné JitcePřáteléŽena z KorintaLáska s vůní pryskyřiceVýbuch bude v pět...a zase ta Lucie!Lucie, postrach uliceZámek NekonečnoJen si tak trochu písknoutZlatá slepiceJedničky má papoušekŠestapadesát neomluvených hodinLéto s kovbojemPremiéra se odkládáSedm pater pro tisíce přáníBohoušův synOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Mahulena Bočanová: 23.12. 2023 09:58