Kari Matchett 54 let


Kari je kanadská herečka, která se narodila ve Spaldingu ve státě Saskatchewan. Její narozeniny se datují k 25.3.1970. Navštěvovala Lethbridge Collegiate Institute v Letherbridge, Albertě. Účinkovala v národním muzeu v Montrealu, Quebecu a Moskvě.

V roce 2007 se připojila k obsazení seriálu 24 HODIN, kde si zahrála postavu Lisy Miller. V tomto roce se jí zadařilo, objevila se totiž i v seriálech HEARTLAND a POHOTOVOST. Po boku největších hvězd se však objevila až ve snímku Terrence Malicka – STROM ŽIVOTA. Jejími partnery tady jsou Brad Pitt a Sean Penn.

Film čeká na uvedení do kin a my si tedy musíme počkat, jestli jí přinese nějaký velký zlom v kariéře.


25.3.1970
Spalding, Saskatchewan, Kanada
Kari Matchett csfd

Hailey Rose2 srdceCode 8Šílená matkaInto Invisible LightNávrat do Vánoční zátokyMaudieLead with Your HeartDávné tajemstvíThe Horses of McBrideBouře meteorůNárodní Vánoční stromCivic DutyGoose on the LooseIntimate StrangerPlague City: SARS in TorontoGriffinovic VánoceBetrayed19 MonthsCypherKostka 2 - HyperkrychleVometáciPolicajtkaZločinný instinkt: Zbytečná smrtHonba za bytemRembrandt: Fathers & SonsManželství z rozumuRodina policajtů IIStopa masového vrahaWhat Happened to Bobby Earl?Nepřípustný nátlakNoční agentA Million Little ThingsCharmedSupergirlFortunate SonThe DetailDobrý doktorRanč HeartlandPřípady detektiva MurdochaV utajení


Aktualizace osobnostního profilu Kari Matchett: 4.11. 2023 07:08