Labina Mitevska 48 let


Labina pochází z umělecké rodiny. Její divadelní kariéra započala již v brzkém věku. Vystudovala fakultu Umění a Archeologie na Universitě Svatého Cyrila a Metoděje ve Skopje a díky stipendiu studovala i na European Film College v Dánsku. Na arizonské universitě v Tucsonu studovala Historii umění.

V roce 2000 ztvárnila jednu z hlavních rolí v českém snímku SAMOTÁŘI. Její další počin byl ve VETĚ, režířovaném její sestrou Teonou Mitevskou.

Labina mluví makedonsky, česky, anglicky a německy. V roce 1998 byla Evropskou filmovou akademií, jmenována ´Hvězdou zítřka´. Podle makedonského časopisu pro ženy byla "Ženou roku" pro rok 2003 .


21.9.1975
Skopje, Makedonie, Jugoslávie
Labina Mitevska csfd

Nejšťastnější člověk na světěPraznik radaBůh existuje a její jméno je PetrunieNevlastní sestraNež se den stal osudnýmFalešný svědekThe Woman Who Brushed Off Her TearsStopy v písku09:06:007 AvluJsem z Titova VeleseL... kot ljubezenVzhůru nohamaTajnata knigaVyšetřováníWarchild - Die VermisstenKontaktJak jsem zabil světceWeg!SamotářiTemná hraVítejte v SarajevuPřed deštěmFilm o filmu: SamotářiKolivoVeta21 Days Until the End of the WorldNoční životEdnaOne of ManyEvropské filmové ceny 2008


Aktualizace osobnostního profilu Labina Mitevska: 16.11. 2023 11:23