Meredith Monroe 54 let


Meredith Leigh Monroe se narodila v texaském Houstonu, ale vyrůstala v Illinois. Jej první televizní úspěch přišel, když získala roli Andie McPhee v seriálu DAWSON’S CREEK, která ji proslavila. Meredith tento seriál opustila v roce 2000, když její postava odjela na rok do Itálie před nástupem na Harvard, ale postava Andie byla diváky tak dobře přijata, že se do seriálu vrátila v roce 2001, aby natočila ještě jednu epizodu. Bylo to její poslední účinkování v tomto, ačkoliv běžel ještě další dva roky.

Přes své filmové úspěchy se Merefith věnuje především natáčení seriálů. Kromě již zmíněného DAWSON’S CREEK se objevila například jako Haley Hotcher v několika epizodách seriálu MYŠLENKY ZLOČINCE. Zahrála si ale také v seriálu DR. HOUSE, MISTŘI HORORU či CALIFORNICATION. V současném době se věnuje natáčení romantického komediálního dramatu WAKE. V roce 1999 se provdala za Stevena Kavovita, se kterým žije dodnes.


30.12.1969
Houston, Texas, USA
Meredith Monroe csfd

Tajná záležitostThe Husband She Met OnlineLow FidelityLáska a posedlostNení kam se schovatProbuzeníTornado ValleybgFATLdyTo není můj životMezi otci a synyUpíři: NávratJedničkaManhoodLhostejnostMinority ReportPříběh z prérie 2Year That Trembled, TheÚplný obratPříběh z prérieFallen ArchesNorville and TrudyStrong Island BoysMlčení šunekProč? 13x protoZbrojniceCastle na zabitíDoktorka z DixieNámořní vyšetřovací služba L. A.Myšlenky zločinceKriminálka New YorkHavaj 5-0Agentura JasnoNámořní vyšetřovací službaThe Deep EndMentalista


Aktualizace osobnostního profilu Meredith Monroe: 31.10. 2023 04:50