Andrea Roth 56 let


Andrea Roth sa narodila a vyrastala v kanadskom meste Woodstock (provincia Ontario). Počas vysokej školy pôsobila v reklamnej agentúre. Po skončení štúdia ju objavil modelingový scout. Fotila, chodila po móle a čoskoro sa dala na herectvo, ku ktorému "pričuchla" už ako 11-ročná, keď hrala v divadle. V Kanade si vybudovala celkom solídnu hereckú kariéru.

Prvá "lepšia" rola sa jej ušla v miniseriáli A WOMAN OF INDENPENDENT MEANS (Sama proti osudu) v roku 1995. Andrea Roth sa objavuje hlavne v televízii, u nás napr. v seriáli BULL (Býk) z prostredia maklérskej firmy a CSI: KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Na "veľkom plátne" sa objavila napr. vo filme HIGHWAYMEN (2003) s Jimom Caviezelom.


30.9.1967
Woodstock, Ontario, Kanada
Andrea Roth csfd

GoliathSynův stínThe NXIVM Cult: A Mother's NightmareDůkaz pravdyTemné koutyUkradená dceraForever 16CommittedStay with MeProkletýRodina v ohroženíThe CollectorZlaté VánoceSvatební horečkaZnovu provdanáBojSměr smrtTime Tunnel, TheBláznivé VánoceChasing ChristmasDokonalý manželSmrt na dálniciSasquatchZločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městěLáska v divočiněNebezpečná přitažlivostNevlastní dceraHidden AgendaBurnExecutive PowerRed MeatSatanovy obětiCrossworldsDesert BreezeJít za sluncemHarlequin 1 - ZáměnaKlubVálečná kořistDobrý bojJasnovidecTemný prales: Strašliví vetřelciPrincové v exiluC.B.C.'s Magic Hour: RookiesJitters, TheProč? 13x protoCloak & DaggerCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Andrea Roth: 30.10. 2023 17:55