Rossie Harris 55 let


Ross Harris s herectvím začal v šesti letech. V 70. letech se objevil ve více než 100 reklamách. V roce 1979, když mu bylo 10 let, získal roli Joeyho v komediálním filmu Připoutejte se, prosím! (1980) s Kareemem Abdulem Jabbarem. Ross si dále zahrál v dramatu Testament (1983), nominovaném na cenu Akademie, a také v seriálech The Love Boat, CHiPs, Little House on the Prairie, Hart a Hartová, T.J. Hooker a v mnoha dalších.

Jeho hudba zazněla v seriálech Malcolm v nesnázích (2000), Roswell (1999) a filmu Líbat Jessicu Steinovou (2001). Jako interpret procestoval až do Moskvy a Tokia, kde hrál pro stále početnější undergroundové publikum. V roce 2001 byl uveden jeho první celovečerní film, který napsal pro Propaganda films a na kterém se podílel – Southlander: Diary of a Desperate Musician.

Vydal benefiční album pro charitativní organizace zaměřené na autisty, které vzdalo hold legendárním průkopníkům dětské elektronické hudby Bruci Haackovi a Estheru Nelsonovi. Na albu se objevila píseň od Becka, kterou Ross produkoval. Projekt dále obsahuje skladby a remixy od Stereolab, Eels, Money Mark, Apples in Stereo a mnoha dalších. Ross projekt produkoval a sestavil. Jeho realizace byla vyvrcholením více než pětileté práce.

Ross vydává počátkem roku 2005 sólové E.P. pod jménem Rossangeles u Somis Sound Recordings. Ross je hrdým otcem dvou dětí. Rád hrál basketbal.


13.3.1969
Ventura, California, USA
Rossie Harris csfd

Southlander: Diary of a Desperate MusicianKill the MoonlightZnovu objevenPenalty PhaseTestamentTwo Kinds of LovePod dohledemThe Adventures of PollyannaFire on the MountainThe Big Stuffed DogAmber WavesChristmas Miracle in Caufield, U.S.A.Jiný muž, jiná šanceJackass - naprostí šílenciParadiseWilder Westen inclusiveCBS Schoolbreak SpecialSpencerT.J. HookerVoyagers!United StatesHart a HartováABC Weekend SpecialsCHiPsLittle House on the PrairieDisneylandHeaven Adores You: An Elliott Smith ProjectHomesick


Aktualizace osobnostního profilu Rossie Harris: 2.11. 2023 10:03