Solvi Stubing (1941 - 2017)


Solvi Stubing se narodila 19. ledna 1941 v Berlíně. Pod jmény Solvi Stubing, Solvy Stubing, Silvia Stubing nebo Solvi Stübing, byla aktivní filmovou herečkou, a to zejména v Itálii,  během šedesátých a sedmdesátých let minulého století. Tato herečka je připomínána pro svou krásu, světlé oči a blond vlasy.

Od roku 1967 do roku 1972 se proslavila v televizní reklamě na pivo značky Peroni. Reklama byla vysílána v černobílé a později i v barevné verzi. Terence Hill pronásleduje Solvi Stubing na kole, při běhu i v autě, aby jí nakonec nabídl pivo Peroni. V jiné reklamě jí nahání v autobuse a po obchodním domě. V tomto období se Solvi Stubing stala ikonou filmové reklamy.

Roku 1975 byla jednou z aktérek zábavného turné, kde vystupovala s umělci jako Lino Banfi, Pippo Baudo či Carla Brait. V sedmdesátých letech, mohli její krásu fanoušci obdivovat na obálkách italských vydání Playboye i časopisů Skorpio a Kent. V roce 1968 byla neustále k vidění v německém časopise Neue Revue. Neodolatelná je jistě na obálce Playboe z října 1974 v modrém bolerku s kožíškem. Od osmdesátých let, představovala Solvi Stubing veřejnosti nejnovější filmové trháky, jak v časopisech, tak v některých televizních pořadech.

Po ukončení filmové kariéry vstoupla do politiky. V roce 1989 kandidovala za Stranu důchodců (Partito dei Pensionati) a později byla členkou Komise Evropských žen (Commissione delle donne europee). V květnu roku 2004 byla nominována do Evropského parlamentu jako členka politické strany Alleanza Nazionale.


19.1.1941
Berlin, Německá říše
3.7.2017
Řím, Lazio, Itálie
Solvi Stubing csfd

Punto rosso, IlDelittiLiebeskonzilSilnice Řím - Neapol neprůjezdná!La banda del gobboLe deportate della sezione speciale SSNude per l'assassinoAmazzoni - donne d'amore e di guerra, LeSlepý pistolníkAtemlos vor LiebeDie liebestollen BaronessenGerardova dobrodružstvíKočičko, kočičko miluji těDie Jungen Tiger von HongkongFelicita..., LaGarringoHeintje - Ein Herz geht auf ReisenIch spüre deine HautHeißer Sand auf SyltTiffany memorandumCome svaligiammo la banca d'ItaliaDue mafiosi contro Al CaponeJá, já, já ... a ti druzíNew York chiama SuperdragoOperace San GennaroSedmnáct let - vlasy blondMade in ItalySceriffo che non spara, LoZnal jsem ji dobřeSette vipere: Il marito latino, LeOswalt Kolle: Liebe als GesellschaftsspielOswalt Kolle: Das Wunder der Liebe II - Sexuelle Partnerschaft


Aktualizace osobnostního profilu Solvi Stubing: 13.4. 2024 12:35