Mia Skäringer 47 let


Herečka a daberka  Mia Skäringer,  neboli také známá pod vlastním jménem Maria Elisabeth Skäringer pochází ze Švédského města Kristinehamn ve státě Värmland, kde se 4. října 1976 narodila.

Následovalo moderátorství v rádiové stanici P3 kde společně s tehdejší "éterovou hvězdou" Klárou Zimmergen vytvořily vlastní pořad Roll On. Následovala práce na tv pořadech  na stanicích ZTV a STV. Do této chvíle si příležitostně zahrála v ne nijak známých rolích, ale až v roce 2010 slavila úspěch se seriálem Solsidan kde hrála roli Anny Svensson a o tři roky později si zahrála i v úspěšném evropském snímku Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.

V roce 2008 a 2009 vyhrála dvakrát Kristallen Award, což je švédská forma našich obdobných cen TýTý. V témže roce 2008 také vyhrála cenu Gaygalan, o kterou se podělila se svojí kolegyní Klárou Zimmergen, jelikož cena byla určená pro nejlepší moderátorskou dvojici.

V současné době má Mia dvě děti - Alfréda a Heli, je rozvedená a věnuje se spisovatelství, kde za zmínku stojí kniha Dyngkåt och hur helig som Helst, která pojednává pohledem jejíma očima na rozvod, mateřství a výchovu dětí.


4.10.1976
Kristinehamn, Värmlands län, Švédsko
Mia Skäringer csfd

SolsidanBajsfilmen - Dolores och Gunellens världStoletý stařík, který vylezl z okna a zmizelMammas pojkarKaraokekungenSolsidanAck VärmlandÄngelbyPlaya del SolNo More Fucks To Give


Aktualizace osobnostního profilu Mia Skäringer: 16.11. 2023 11:38