Jo Blankenburg 52 let


Jo Blankenburg se narodil 18. března v roce 1972 v Německu. O hudbu projevil zájem už v šesti letech, kdy začal hrát na piano a na bicí. Během dospívání byl aktivním členem dvou jazzových hudebních kapel a po dvouleté stáži v New Yorku, kde působil v žánrech Funk, Soul a R&B, získal skladatelské ocenění "MTV Europe Songwritting Contest".

Jeho skladby byly použity na reklamní kampaně velkých Hollywoodských filmů. Mezi nejznámější patří: 300: Vzestup říše, Hunger Games, Harry Potter a Relikvie smrti, X-men: První třída, Lincoln, Jak vycvičit draka, Vlkodlak, Hitchcock a další.

V roce 2007 vydal první desku s názvem Floatovations. Další přišla o rok později a nesla název The Feather Dance. Pro Position Music složil desku s názvem Vendetta v roce 2010 a druhou v roce 2012 s názvem Elysium. Pro Grassroots Films vytvořil The Human Experience.


18.3.1972
Grassau, Německo
Jo Blankenburg csfd

300: Vzestup říšeHunger GamesTwilight sága: Rozbřesk - 2. částTwilight sága: Rozbřesk - 1. částX-Men: První třídaJak vycvičit drakaStagesFlashForward - Vzpomínka na budoucnostAmerika má talentGood LuckVahveraasio


Aktualizace osobnostního profilu Jo Blankenburg: 20.4. 2024 05:01