Hana Čížková 70 let


Hana Čížková se narodila 13. září 1953 v Českých Budějovicích, Československo. Od malička chodila do baletu a ochotničila v dětském divadle. Závodně se věnovala bruslení. K herecké dráze jí pomohla náhoda - volejbalový zápas v Praze spojený s konkurzem do divadla Semafor mezi sboristky. Roční hostování na této scéně ji přivedlo ke studiu hry na kytaru, tance a zpěvu na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Po studiu pět let působila na jevišti Hudebního divadla Karlín, a také hostovala v Semaforu a Divadle E. F. Buriana. Hana mj. později spolupracovala pět let s pantomimickou skupinou Gag Borise Hybnera.

Životem této výrazné vysoké blondýnky prošlo několik mužů, naposledy byla vdaná za známého fotografa Jana Fialu, s nímž má syna Honzu. V roce 2003 ovdověla, její dlouhotrvající manželství rozdělila až zákeřná nemoc. Stala se adoptivní matkou Janičky, která se právě chystá na studium konzervatoře. Celá rodina aktivně sportuje. Hana momentálně působí na různých scénách, např. na divadle U Hasičů. V současné době je opět šťastná s novým přítelem Jaromírem Kumštou.


13.9.1953
České Budějovice, Československo
Hana Čížková csfd

FotografVánoční KameňákKameňák 4Bez předsudkůKameňák 3Kameňák 2Návrat zbloudilého pastýřeVražda kočky domácíKameňákPátek čtrnáctéhoKanárekZ pekla štěstíAu beau rivageHotýlek v srdci EvropySwing KidsŠťastná rodinaDáma a smrtKačenka a strašidlaTrhala fialky dynamitemČerní baroniDomácí představeníAnonymByli jsme to my?Jak chytit krokodýlaKam letíš, letadlo?Někdo schází u stoluTo byl zase denTvářVolná nohaČas sluhůČeleď brouků finančníkůAnděl svádí ďáblaBude řeč o penězíchMy se vlka nebojímeStupně poraženýchLedvinaO nejchytřejší princezněPravidlá kruhuSvět nic nevíTy, ty, YettiDrahá tetičkoOperace mé dceryUloupené dětstvíEntentýnyCelý svet nad hlavouJen se spolehniSlunce, seno, jahodySvatební cesta do JiljíĎábel ví hodněDostihOpera ve viniciMore v kvapke vodyVrchní, prchni!Hra na teloKřehké vztahyParagraf 224Postavení mimo hruTím pádem


Aktualizace osobnostního profilu Hana Čížková: 7.11. 2023 03:44