Costas Mandylor 58 let


Costas Mandylor (jehož celé rodné jméno zní Costas Theodosopoulos) se narodil v Melbourne v Austrálii 3. září roku 1962. Jeho bratrem je Louise Mandylora. Matka se jmenovala Mandylaris a otec Yannis Theodosopoulos, který pracoval jako taxikář. Jejich kořeny zasahují až do Řecka.

Spolu se svým bratrem si ale nakonec zvolili úplně jinou životní dráhu - a to hereckou. Oba si tedy nechali změnit jména ze špatně zapamatovatelného Theodosopoulos na Mandylor a stali se z nich bratři / herci Costas a Louise Mandylorovi. Roku 1987, kdy se Costas přestěhoval do Los Angeles, začala jeho cesta na výsluní.

Krátce na to se objevil na stránkách několika prestižních časopisů, z těch nejznámějších například časopis Fashion, nebo časopis People, podle něhož byl v roce 1991 jedním z 50 nejhezčích lidí světa. Nominaci na tentýž post si vysloužil i v roce 2000.

Svůj filmový debut si odehrál ve snímku VÍTĚZSTVÍ DUCHA (1989), přelom však přišel až se seriálem PICKET FENCES (1992), díky kterému si jej začali všímat i ostatní filmaři. Od té chvíle začal točit filmy v mnohem větším počtu a je tomu tak až doposud. Běžný divák jej samozřejmě nejlépe zná z pokračovaní filmů SAW (2006 - 2010), ve kterých si zahrál svou doposud nejúspěšnější roli - zápornou postavu detektiva Marka Hoffmana.


3.9.1965
Melbourne, Victoria, Austrálie
Costas Mandylor csfd

1521AdrenalineDead Man's HandOut for VengeanceSave the Last BulletSaw XSomeone Dies TonightThe Perfect DestinyBloodthirstBorrowed Time IIIBrat 3Dangerous MethodsNumbersThe Division 2021Trail BlazersUnbound EvilX: The End TimeBlindsidedBorn a ChampionCash CollectorsKosmický hříchLazarusLocked InThe TroubleC.L.E.A.N.DeprivationIncisionKrokodýl Dundee rytířemThe RogueCliffs of FreedomDaddy's GirlDobrodruh FlynnBlindsidedResidueThe Best Thanksgiving EverBeyond the GameThe HordeBiteBurn OffSprávná holka2 Bedroom 1 BathDům s tajemstvímGuardian AngelThen There WasZlo v srdci2 Dead 2 KillFive ThirteenEarthboundShould've Been RomeoTim and Eric's Billion Dollar MovieHyenasAn Affirmative ActHříšníci a svatíSaw 3DThe CursedTornToxicImmortally YoursSaw 6Emma Blue


Aktualizace osobnostního profilu Costas Mandylor: 30.3. 2024 13:25