Julien Rochefort


Francouzský filmový a divadelní herec Julien Rochefort, syn slavného francouzského herce Jeana Rocheforta a polské novinářky Alexandry Moscwy, se narodil v roce 1965 v Paříži. Jeho matka na počátku 50. let minulého století emigrovala do Paříže, kde se seznámila s hercem Jeanem Rochefortem, kterého si později vzala a porodila mu celkem tři děti: Marii (1962), Juliena (1965) a Guillauma. Julien má ještě tři nevlastní sourozence - nevlastního bratra Pierra (1981) z otcova manželství s Nicole Garcia a dvě nevlastní sestry Louise (1990) a Clemence (1992) z otcova manželství s Delphine Gleize.

Julien je ženatý s divadelní režisérkou Sylvií Blotnikas, se kterou mají syna (1996) a dceru (1992). Mezi jeho zájmy patří zejména jízda na koni (kterou taktéž zdědil po svém otci a který vlastní svůj přepychový ranč a věnuje se chovu koní) a ornitologii. Se svým otcem hraje jak na divadle tak ve filmu. Od roku 2010 působí v divadle Théâtre de Poche-Montparnasse v Paříži, kde účinkuje se svou ženou.

Julien Rochefort csfd

Zločin z láskyDrôle de Noël!La vérité vraieOn n'est pas là pour s'aimerJamais sans toiÀ nous deux la vieAdrien Lesage: Ma fille est impossibleSlavnostMoi, général de GaulleŠuaniTandemCikánkaNicolas Le FlochChez MaupassantSur le filJulie LescautováCommissaire CordierS.O.S. 18Hrabě Monte CristoLe LyonnaisLes Jupons de la révolutionUn château au soleilLa Vie sans secret de Walter NionsOn n'est pas couchéVivement dimanche


Aktualizace osobnostního profilu Julien Rochefort: 19.11. 2023 22:18