Michael Jai White 56 let


Michael Jai White se narodil 10. listopadu 1967 v Bridgeportu v Connecticutu. V osmi letech se začal intenzivně věnovat studiu bojových sportů, toto rozhodnutí mu vyneslo neskutečných 26 titulů a nakonec mu také vydláždilo cestu do Hollywoodu. White získal černý pás hned v sedmi různých bojových uměních, konkrétně ve třech stylech karate (Shotokan, Goju Ryu a Kyokushin kaikan) a dále si mistrovsky osvojil taekwondo, kobudo, tang soo do a wus-shu.

V roce 1999 si Whitea vyhlédl režisér Mic Rodgers a obsadil jej do svého filmu UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN. Jai si zahrál po boku svého dřívějšího tréninkového partnera Jeana Claudea van Dammea, přičemž sehrál roli S.e.t.h.a, dokonalého počítačového programu, který se vymknul kontrole. Snímek se stal ukrutným propadákem, nevydělal ani čtvrtinu rozpočtu. O dva roky později se White potkal na place se Stevenem Seagalem ve filmu EXIT WOUNDS, diváci si jej určitě pamatují coby muskulaturního zkorumpovaného detektiva Strutta.

Prvním režisérem, který naplno zužitkoval Whiteovu bojovou průpravu a neobyčejný sportovní talent, byl Isaac Florentine, když mu nabídl roli ve snímku UNDISPUTED 2: THE LAST MAN STANDING. Fandové hustých fyzických soubojů si zase jednou pošmákli: akční choreograf J.J.Perry připravil několik skvělých fightů, které především Scott Adkins a Jai White skvěle zahráli.

Již za několik dní bude do kin uveden megahit letošního roku - THE DARK KNIGHT, ve kterém White získal roli zloducha Gamblea. Zároveň bychom jej měli letos spatřit ještě ve dvou akčních filmech: nejprve BLOOD AND BONE a poté v BLACK DYNAMITE.


10.11.1967
Brooklyn, New York City, New York, USA
Michael Jai White csfd

Ještě jeden výstřelScream Before You DieA Snowy Day in OaklandMR-9Outlaw Johnny BlackThe IslandYou're Not AloneAs Good as DeadCome Out FightingDead ZoneThe CommandoThe HitAssault on VA-33Batman: Duše drakaBlack FridayRogue HostageSend It!Take BackWelcome to Sudden DeathThe Hard WayTrojitá hrozbaUndercover Brother 2Accident ManEvery Day is ChristmasMaking a KillingNa špatné straněCops and RobbersS.W.A.T.: Under SiegeAsijská spojkaBeyond the GameChocolate City: VegasNikdy to nevzdávej 3The Crooked ManVigilante DiariesChocolate CityTajné spiknutíAndroid CopKrvavý BangkokNávrat FalconaFreaky DeakySomebody's ChildThe Philly KidWe the PartyHangár 14Nikdy to nevzdávej 2: The BeatdownOne Angry JurorWhy Did I Get Married Too?Blood and BoneČernej DynamitLegenda jménem Bruce Lee - Cesta za slávouTemný rytířProč jsem se jen ženilNeporazitelný II: Poslední zůstáváHra na sváděníSilver Hawk: Maska spravedlnostiHotelJusticePandořina skříňkaLovec policajtůPíseň svobody


Aktualizace osobnostního profilu Michael Jai White: 14.3. 2024 18:21