Betty Gilpin 36 let


Elizabeth Folan Gilpin, kterou všichni její přátelé i filmový svět přezdívají Betty, je americkou filmovou, televizní a divadelní herečkou a příležitostnou modelkou. Narodila se do herecké rodiny herce Jacka Gilpina a herečky Ann McDonough. Její otec, kromě toho, že hraje v televizi a v divadle, je také kněz episkopální církve, který slouží v kostele sv. Jana v New Milfordu v americkém státě Connecticut. Před vysvěcením, které se konalo v roce 2012, byl laický kazatel v kostele Christ Church v Roxbury, které se také nachází v americkém státě Connecticut.

Betty hostovala v mnoha televizních seriálech, ale její životní rolí byla postava Debbie Eagan v komediálním seriálu GLOW: Nádherné ženy wrestlingu, za který obdržela mnoho ocenění a díky níž má mnoho fanoušků po celém světě. V roce 2009 se potkala při natáčení filmu The Northern Kingdom se svým budoucím manželem Cosmem Pfeilem, se kterým se vzala 6. srpna 2016. Cosmo je americký herec a asistent režiséra a společně s Betty žijí v newyorské části s názvem Prospect Heights.

Betty se narodila ve znamení Raka a měří 169 centimetrů. Má doma psího mazlíčka a jejími koníčky jsou cestování, herectví, tanec a wrestling. Miluje pizzu a hamburgery a nejraději cestuje po Velké Británii a Německu. V módě dává přednost značkám Adidas a Gucci. Je velká fanynka amerického vánočního filmu Vánoční skřítek. Její nejoblíbenější album je „Ten“ od americké grungeové kapely Pearl Jam a nejoblíbenější zmrzlinou je čokoládová od Haagen-Dazs.


21.7.1987
New York City, New York, USA
Betty Gilpin csfd

Válka zítřkaCoffee & KareemLovNenávistNo není to romantika?Psí poslání 2SpolujízdaFuture '38Pravdivý příběhTake CareBeach PillowsPossible Side EffectsThe Northern KingdomMěsto duchůZamilovaná smrtOstrov lebekPaní DavisováGaslitThree WomenŘevGLOW: Nádherné ženy wrestlinguRobot ChickenAmeričtí bohovéJak prostéMercy StreetMystérium sexu


Aktualizace osobnostního profilu Betty Gilpin: 30.10. 2023 19:10