Danika Yarosh 25 let


Danika Yarosh je americká herečka, s ukrajinskými, ruskými, švédskými a dánskými kořeny. Narodila se v Bedminsteru, New Jersey. Má tři sourozence, dva bratry a sestru. Její otec je bývalý člen letectva Spojených států.

První menší rolí je účinkování v seriálu Studio 30 Rock. Posléze na sebe upozornila účinkováním v seriálu Shameless a také jednou z hlavních rolí v seriálu Heroes: Znovuzrození, kvůli které musela přerušit studia. Posledním počinem byl akční film Jack Reacher: Nevracej se, kde si za hrála po boku Toma Cruise. V roce 2017 se můžeme těšit na film Live Like Line, kde si zahraje po boku Helen Hunt.

Danika v současné době žije v Los Angeles, volný čas tráví tančením, bubnováním, hraním na housle, pozemním hokejem a lakrosem. Za zmínku stojí, že v roce 2014 vyhrála Young Artist Awards za účinkování v seriálu 1600 Penn, pyšnit se může také mnoha tanečními tituly jak na regionální scéně, tak i na mezistátní.


1.10.1998
Morristown, New Jersey, USA
Danika Yarosh csfd

Nebezpečná výměnaBack RoadsThe Miracle SeasonJack Reacher: Nevracej seC.K. Williams: TarSmrtelná spravedlnostA Christmas Wedding TailStepfordské paničkyGreenhouse AcademyThe PurgePolicie ChicagoHrdinové: ZnovuzrozeníHříšníciZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiMystery Girls1600 PennOchrana svědkůTáta to zvládneStudio 30 RockStrašidelné příběhy celebrit


Aktualizace osobnostního profilu Danika Yarosh: 31.10. 2023 12:13