John Allen Nelson 64 let


John Allen Nelson se narodil v San Antoniu v Texasu a první tři roky života strávil v Německu spolu se svými třemi sourozenci Davidem, Nancy a Dianou. Poprvé na sebe výrazněji upozornil postavou Warrena Lockridge v americkém seriálu SANTA BARBARA. Natáčení tohoto seriálu se věnoval v letech 1984 – 1986.

Pokud jde o jeho osobní život, v roce 1988 se oženil se Švédkou Ase Nelsonovou. Od roku 2003 ale žili odděleně a v roce 2006 se rozvedli. Jejich dvě děti – syn Axel a dcera Linnea – žijí společně s matkou ve Švédsku. V září 2007 pojal za manželku herečku Justine Eyre, se kterou žije doposud.


28.8.1959
San Antonio, Texas, USA
John Allen Nelson csfd

PartnersPobřežní hlídka: Havajská nocÚtočištěFollow Me HomeAnděl s břitvouPolibky a objetíTaking LibertyBohatí muži, svobodné ženyPerry Mason: Případ smrtící lekceDeathstalker III – Nájezdníci z peklaKlauni zabijáciSaigon CommandosHunkVirgin RiverŠílená bejvalkaRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněRed Band SocietyNámořní vyšetřovací službaStav ohroženíCastle na zabitíKriminálka Las VegasKriminálka MiamiMyšlenky zločinceChirurgovéKnight Rider - Legenda se vracíStatus: NežádoucíBožská mrcha24 hodinSpiknutí


Aktualizace osobnostního profilu John Allen Nelson: 4.4. 2024 02:48