Scott Patterson 65 let


„Nikdy jsem nepracoval v kavárně a ani nepiju kávu, takže jsem si nikdy nemyslel, že se v televizi stanu roznášečem kávy."

Jeho televizní debut přišel záhy. Objevil se v několika epizodách seriálu POLICIE Z PALM BEACH nebo WILL A GRACE. Zahrál si i v televizním filmu RAPSODY IN BLOOM. Jeho nejznámější role přišla v roce 2000, kdy byl obsazen do nového seriálu GILMOROVA DĚVČATA. Jeho postava Luka Danese provázela hlavní hrdinky celým seriálem až do jeho konce v roce 2007. Po jeho skončení se objevuje v dalším seriálu, tentokrát MIMONI V AMERICE (vysílá HBO), kde hraje otce rodiny, do které přijede výměnný student z Pákistánu. Mezi natáčením seriálu si Scott střihl roli v úspěšné sérii hororů SAW. Objevil se ve filmech SAW IV a SAW V, kde si zahrál agenta Strahma.

Na rok 2009 jsou plánované 2 premiéry filmů, ve kterých se Scott objeví. Jeden z nich je horor LIBERTY a druhý je válečné drama THE ROGUE.

Scott miluje lyžování a baseball, u kterého zůstal alespoň rekreačně. Ve svém volném čase skládá hudbu a maluje. Dokonce tak dobře, že v roce 2008 měl výstavu v New Yorku. Mimo to, že sám maluje, je vášnivým sběratelem umění a různých artefaktů. Jeho sbírka zkamenělin je momentálně zapůjčena v Pařížském Louvru a to až do konce roku 2010.


11.9.1958
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Scott Patterson csfd

The RogueThe Sons of SummerBatman: Gotham by GaslightVysněný životYellow FeverKidnapped: The Hannah Anderson StoryLibertyOther People's ChildrenHoši z Abu GhraibMeth HeadEarthboundFrankenstein Brothers, TheLove at the Christmas TableBetonové propastiSaw 5Krok správným směremSaw 4Highway 395Rhapsody in BloomOniBoy Called Hate, ATři přáníLebkouni III: Temná budoucnostMalá velká ligaReturn of Ironside, TheNaplánovaná vraždaSullivan's CrossingEuforieGilmorova děvčata: Rok v životěKriminálka MiamiUdálost90210: Nová generaceMimoni v AmericeGilmorova děvčata


Aktualizace osobnostního profilu Scott Patterson: 1.11. 2023 07:27