Jack Starrett (1936 - 1989)


Jack Starrett byl americký herec a režisér. Narodil se jako Claude Ennis Starrett, Jr. Vyrůstal ve městě Refugio v Texasu, kde pracoval na ropných polích, než potom odešel do Hollywoodu. Ve 40. A 50. letech navštěvoval San Marcos Academy.

V průběhu své kariéry Starrett režíroval několik celovečerních filmů a televizních programů. Navíc se nesčetněkrát objevil jako host v seriálech HILL STREET BLUES, HUNTER, THE A-TEAM a KHIGHT RIDER (kde hrál 3x a pokaždé jinou roli), STARSKY AND HUTCH.

Starrett měl problémy s alkoholem, zemřel na ledvinové selhání v Sherman Oaks v Kalifornii ve věku 52 let. Byl ženatý s herečkou mýdlových oper Valerií Starrett, se kterou měl dceru Jennifer, která je taktéž herečkou.


2.11.1936
Texas, USA
27.3.1989
Sherman Oaks, California, USA
Jack Starrett csfd

Hollywood HeartbreakFamily ReunionLoven 24 hodinNoční přáníŠtvanecLike Father Like SonŘekaGrizzly II: The PredatorRambo: První krevMr. HornRůžeStopa škorpionaMěstečko v TexasuZávod s ďáblemOhnivá sedlaSnadný výdělekKid BlueCry Blood, ApacheHell's Bloody DevilsNam's AngelsThe Girls from Thunder StripThe Gay DeceiversAndělé z pekelHells Angels on WheelsRození smolařiYoung Sinner, TheLike Father Like SonHunterKnight RiderMaking of 'Up the Creek', TheMaking of 'First Blood', TheKiss My GritsBig Bob Johnson and His Fantastic Speed CircusThaddeus Rose and EddieFinal Chapter: Walking TallRoger & Harry: The Mitera TargetHollywood ManThe New SpartansCleopatra JonesThe Strange Vengeance of RosalieČernochNight ChaseHouse of ZodiacRun, Angel, RunPoldové z Hill Street


Aktualizace osobnostního profilu Jack Starrett: 6.4. 2024 07:34