Eszter Ónodi 51 let


Estzer Kovács je maďarská televizní, filmová a divadelní herečka, která se narodila v hlavním městě tehdejší Maďarské lidové republiky. Vyrůstala jako jedináček a její matka pracovala jako designérka a otec pracoval jako elektroinženýr. Když chodila na základní školu, tak ji rodiče přihlásili na lekce klavíru, kam vydržela chodit osm let.

Od roku 1998 byla členkou divadla Katona József, ale hostovala i v jiných divadlech po celé zemi. Kromě divadla se také objevila a dabovala ve spoustě filmech. V roce 2013 získala v Monte Carlu Zlatou nymfu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za svůj výkon ve filmu Aglaja. Kromě filmového plátna a jeviště se její tvář často objevovala i na titulních stranách maďarských časopisů jako jsou Nõk Lapja, Meglepetés, TAXI, Szines Rtv, Szimpatika a mnoha dalších.

Herečka měří 170 centimetrů a narodila se ve znamení Vodnáře. Ve věku 25 let si změnila jméno – po otci, který se jmenovall Kovács – a stala se herečkou známou pod matčiným jménem Eszter Ónodi. Jejím partnerem je herec a režisér László Keszég a jejich syn, který se narodil v roce 2006, se jmenuje Zsigmond. Je známá tím, že si chrání své soukromí. Prozradila o sobě, že nekouří, pravidelně běhá a že její oblíbenou barvou je zelená. Jejími hereckými vzory jsou Mari Törőcsik a Juli Básti. A také vzhlíží k olympijské vítězce Timee Nagyové.


17.2.1973
Budapest, Budapest főváros, Budapest főváros, Maďarsko
Eszter Ónodi csfd

Stockholm BloodbathA Karantén ZónaJsi tak perfektníPro mámu všechnoNyitvaValami Amerika 3.Hamlet 360Halj már meg!Moje matka a další cvoci v rodiněHoudiniSwingAglajaUtolérKoccanásMájusi záporNěco z Ameriky 2PánikTavasz, nyár, öszA hét nyolcadik napjaCsodálatos vadállatokKész cirkuszHóesés a VizivárosbanRap, revü, RómeóÁllítsátok meg Terézanyut!A Szent Lörinc folyó lazacaiI ragazzi della via PálLibiomfiVšechno nejlepší k narozeninámKísértésekNěco z AmerikyPerlascaŠkytAmerická rapsodieSacra CoronaKouzlo půvabuMeseautóNaše láskaPolštář JadvigyPortugálAz alkimista és a szüzKalózokSluneční jasPresszóEz nem SacramentoApatigrisPuskás Öcsi és a barátaiBogaras szülőkKorhatáros szerelem


Aktualizace osobnostního profilu Eszter Ónodi: 11.11. 2023 18:06