Markéta Hrubešová 52 let


Narodila se v roce 1972. V mládí ji velmi bavil balet, který ale později vyměnila za Dismanův dětský soubor. Dále chtěla umět cizí jazyky a tak studovala Základní školu s rozšířenou jazykovou výukou. Pak její kroky vedly na Státní konzervatoř v Praze. Po úspěšném ukončení se angažovala ve Východočeském divadle v Pardubicích. Byla zde velmi krátce a odešla na volnou nohu. V posledních letech je k vidění v divadle Skelet Pavla Trávníčka.

Dalšími filmy byly: SEDÍM NA KONÁRI A JE MI DOBRE, DIVOKÉ PIVO, ANDĚLSKÉ OČI, GOLET V ÚDOLÍ, KONEC BÁSNÍKŮ V ČECHÁCH, ZDIVOČELÁ ZEMĚ a PŘÍLIŠ HLUČNÁ SAMOTA. Prosadila se i za našimi hranicemi. Byl to nizozemský film ZIMA, kde ztvárnila postavu české emigrantky. V dnešní době je však hlavně k vidění v seriálu ULICE, kde hraje postavu Tamary Elliot.


17.3.1972
Praha, Československo
Markéta Hrubešová csfd

SlovoŠtěstí je krásná věcMiladaJak básníci čekají na zázrakPoslední cyklistaMuž, který se smějeSaxána a Lexikon kouzelDominaJménem králeNepolepšitelnýBoží duhaJak básníci neztrácejí nadějiBankrotářiO princezně z RiminiZima 1989Zdivočelá zeměKonto separatoDivoké pivoGolet v údolíRuletaVenušina deltaAndělské očiPříliš hlučná samotaVášnivé známosti 2Konec básníků v ČecháchPeklo v řetězech IIŽiletkyDvanáct měsíčkůLady Macbeth Mcenského újezduO vodníkovi a housličkáchStudent VilémZamilovanáMiláček OrniflePrincezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růžePernikářka a větrný mládenecStudňa mladostiZmatky kolem KatkyJestřábí moudrostOmyly tradičnej morálkySedím na konári a je mi dobreZlatňankaDuše a dušičkyOznamuje se láskám vašimModré z nebeO Ptáku OhnivákuSpolečně samiSpecialistéSlunečnáKriminálka CurychPoldaDračí prsten


Aktualizace osobnostního profilu Markéta Hrubešová: 2.11. 2023 23:06