Lindsey Morgan 34 let


Lindsey Marie Morgan je americká herečka Irsko-mexického původu, která se narodila v Georgii, ale vyrůstala v Texasu. Má staršího bratra a 6 nevlastních sourozenců. Již v mladém věku se objevila v několika divadelních představeních. Po střední škole byla přijata na univerzitu v Austinu, kde pokračovala ve studiu divadelního umění. V prvním ročníku začala být obsazována do reklam. Její kariéru úspěšné herečky nastartovalo přestěhování se do Los Angeles.

Snad nejznámější je díky seriálům General Hospital, za který byla nominována na cenu Emmy a The 100, kde ztvárňuje od roku 2014 jednu z hlavní postav Raven Rayes. V roce 2017 si zahrála ve filmu Beyond Skyline a o rok později ve snímcích Lasso a Summertime.


27.2.1990
Georgia, USA
Lindsey Morgan csfd

SkylinesInside GameLassoSummer Days, Summer NightsBeyond SkylineCasa VitaETXRChastity BitesA Thin LineDisCONNECTEDVrah zůstal po školeWalkerPrvních 100Noční směnaDestroy the Alpha GammasFranklin a BashJak jsem poznal vaši matkuThe Flip SideŠťastní až do smrtiSupah NinjasGeneral Hospital2014 Young Hollywood AwardsThe 40th Annual Daytime Emmy Awards


Aktualizace osobnostního profilu Lindsey Morgan: 2.11. 2023 22:54