Eiza González 34 let


Eiza Gonzaléz, celým jménem Eiza González Reyna, se narodila do rodiny modelky a modela, ale její otec zemřel při nehodě na motorce, když jí bylo dvanáct let. Ona sama také řekla, že předčasná smrt jejího otce měla velký vliv na její pozdější kariéru. Má také jednoho bratra Yulena, který je o dvanáct let starší než ona. Navštěvovala dvě soukromé dvojjazyčné školy v Mexicu city. Také absolvovala dva roky tříletého kurzu na televizní herecké škole, než byla obsazena jako hlavní hrdinka telenovely Lola, érase una vez v roce 2007.

Na konci srpna v roce 2013 se přestěhovala do Los Angeles, protože chtěla stále rozvíjet svojí hereckou kariéru. V roce 2013 dostala roli v seriálu Roberta Rodrigueze Od soumraku do úsvitu, čímž si vlastně zremakoval originál z roku 1996. Role je pro Gonzálezovou první anglicky mluvící rolí. V letech 2015 a 2016 opět hrála v seriálu Od soumraku do úsvitu ve 2. i 3. sérii. V roce 2017 se objevila v jedné z hlavních rolí v uznávaném filmu Baby Driver, v roce 2019 si zahrála nejprve ve filmu Roberta Rodrigueze a Jamese Camerona Alita: Bojový Anděl a také si zahrála ruskou zlodějku Madam M ve filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

Eiza není jen herečka, ale také je zpěvačkou, píše písně a je též velmi uznávanou modelkou.


30.1.1990
Caborca, Sonora, Mexiko
Eiza González csfd

AshThe Ministry of Ungentlemanly WarfareUntitled Guy Ritchie's Action MovieAmbulanceDivoký SpiritGodzilla vs. KongBloodshotJako v bavlnceLove SpreadsMěsto na ostří nožeAlita: Bojový AndělParadise HillsRychle a zběsile: Hobbs a ShawShe's MissingVítejte v MarwenuBaby DriverJem and the HologramsCasi treintaProblém tří tělesPředzvěstiOd soumraku do úsvituAmores VerdaderosMujeres asesinasPlaza SésamoGodzilla vs. Kong: Behold Kong's TempleFabulosa y patética historia de un montaje I Love Romeo y Julieta, LaCollider Ladies NightThe Kelly Clarkson ShowHollywood InsiderOscar 2018IMDb on the Scene - Interviews


Aktualizace osobnostního profilu Eiza González: 30.1. 2024 01:03