Jacob Artist 31 let


Jacob Artist se narodil 17. října 1992 v Buffalu v New Yorku ve Spojených státech amerických. Jeho otec Darrel je Afroameričan a matka Judith je původem Polka. Oba Jacoba vychovali ve Williamsville v New Yorku spolu s jeho mladší sestrou Jennou.

Ve věku 17 let se rozhodl následovat svůj sen a přestěhoval se do Los Angeles v Kalifornii. Úspěch na sebe nechal čekat dva roky, v roce 2012 ho tvůrce Ryan Murphy již obsadil do 4. série svého hudebního seriálu GLEE, ve kterém se plně objevoval ve čtvrté a páté sérii a zahrál si v jednom díle finální šesté série. Jeho rolí byl Jake Puckerman.

Role Jakea mu pomohla dostat se do povědomí lidí a zahrál si pak nadále například v seriálech JAK BÝT HVĚZDOU či MELISSA & JOEY. Menší role pak získal například také ve filmech FILOSOFOVÉ a WHITE BIRD IN A BLIZZARD.


17.10.1992
Buffalo, New York, USA
Jacob Artist csfd

The Get TogetherHaunting on Fraternity RowBlood MoneyWhite Bird in a BlizzardFilosofovéModrá laguna: ProcitnutíNow ApocalypseThe ArrangementAmerican Horror StoryQuanticoGleeJak být za hvězduMelissa a JoeyNeuvěřitelné příběhy Bucketa a SkinneraHere NowTeen Choice Awards 2013


Aktualizace osobnostního profilu Jacob Artist: 2.11. 2023 22:16