Kasumi Arimura 31 let


Narodila se 13. února 1993 ve městě Itami v prefektuře Hjógo. Když byla v deváté třídě, viděla v televizi seriál a prohlásila, že tohle by zvládla taky. Zkusila proto roku 2009 konkurz uspořádaný talentovou agenturou FLaMme a uspěla. Následující rok se přestěhovala do Tokia.

V roce 2011 debutovala ve filmu Gal Basara: Sengoku džidai wa kengai desu v hlavní roli a objevila se ve filmu Hankjú denša. Co se týče seriálové tvorby, mihla se v Akutó a 11nin mo iru.

Další rok hrála ve dvou seriálech (Clover, Mikeneko Holmes no Suiri), ale ani v jednom neměla hlavní roli. Roku 2013 na tom byla stejně, ale na televizních obrazovkách se objevovala mnohem více – Otasukeja Džinpači, populární asadoře Amačan, Starman a speciálu Nazotoki wa Dinner no ato de. Jednu z hlavních rolí dostala v televizním filmu Chicken Race, kde hrála po boku Okady Masakiho a Teraoa Akiry. I na poli filmu byla úspěšná, vlastně mnohem úspěšnější než v té seriálové. Hrála v pokračování SPEC, jak již bylo zmiňováno, a dostala hned dvě hlavní role. Ve filmu Little Maestro a Judge.

V televizní tvorbě roku 2014 hrála po boku Macumota Džuna, konkrétně jeho sestru a objekt lásky Mizobaty Džunpeie, v seriálu Šicuren Chocolatier a novinářku v akčnějším seriálu MOZU. Poté se opět vrátila do středoškolských lavic v seriálu Jowakutemo, katemasu. Co se týče filmové tvorby, Kasumi se stala jednou z pěti hlavních představitelek ve filmu Džošizu, kde bude bojovat za dobro světa.


13.2.1993
Itami, prefektura Hjógo, Japonsko
Kasumi Arimura csfd

Říkejte mi ČihiroCuki no mičikakePrior ConvictionsSensuikan Cappellini gó no bókenByplayers: Mošimo 100-nin no mei wakijaku ga eiga o cukuttaraHanataba mitai na koi o šitaPotulný samuraj Kenšin: KonecPotulný samuraj Kenšin: PočátekTaijó no kóTaijó no koDragon Quest: Tvůj příběhFortuna no hitomiGekidžóban: Sošite, ikiru小路與我的秘密驛站I'll Go AheadKazoku iro: Railways – Watašitači no šuppacuNež vystydne kávaNaratâjuSangacu no lion kóhenSangacu no lion zenpenSekigaharaBoku dake ga inai mačiNacumi no hotaruNanimonoBiri GyaruEien no bokuraJá, hrdinaSutorobo eddžiJoshi zuKurumi Wari NingyoLéto s MarnieShort Movie Crash: 2nd CrashTonari no Redži no Umeki-sanChikin rêsuJudgeLittle Maestro, TheNazotoki wa Dinner no ato de: Special - Kazamatsuri keibu no JikenboSPEC: Closed - Kô no henSPEC: Closed - Zen no henSPEC~Rei~Gekijyohan SPEC ~TenSPEC: ŠóGyaru basara: Sengoku džidai wa kengai desuHankjú denšaIšiko to Haneo: Sonna koto de uttaemasu?Nalezení ztraceného mužeKonto ga hadžimaruZenkamono: Šinmai hogoši Agawa KajoArimura Kasumi no sacukjú


Aktualizace osobnostního profilu Kasumi Arimura: 31.10. 2023 04:13