Alice Bendová 50 let


Alice Bendová (rodným jménem Veselá), kterou známe hlavně díky roli mrchy Simony ze seriálu VELMÍ KŘEHKÉ VZTAHY (dříve Rodinná pouta), se narodila ve znamení štíra 1. listopadu 1973. Narodila se v Praze, kde žije i nyní. Mezi její koníčky patří již 8 let snowboarding, tenis nebo jízda na koni. Dovolenou vnímá jako aktivní odpočinek u moře.

Poprvé jste si ji všimli v roli Mirjany v BÁJEČNÝCH LÉTECH POD PSA. Pak přišly menší role v zahraničních filmech: kanadském THE IMMORTAL, německém JOHNU SINCLAIROVI a STUDENÉ VÁLCE nebo americkém LOVELY BLEADING. Jako partnerka Michala Dlouhého se objevila ve filmu SAMETOVÍ VRAZI. S režisérem tohoto filmu – Svobodou – má na svědomí i RÁNU Z MILOSTI. Měla vedlejší roli v tragikomedii DUŠE JAKO KAVIÁR a objeví se i v jeho volném pokračování DUŠE JAKO ČERVENÝ KAVIÁR.

Její seriálová filmografie se skládá z již zmíněných VELMI KŘEHKÝCH VZTAHŮ, HOP NEBO TROP, BAZÉN a objevila se i v pár dílech LETIŠTĚ. Za svého manžela Václava Bendu se vdala v roce 1998 a 2. července 2007 ráno se stala maminkou malého Vašíka Bendy. Nyní si užívá mateřských povinností a zda se vrátí do VELMI KŘEHKÝCH VZTAHŮ není jasné.

Dalo by se říci, že Alice je jen průměrná a přiležitostná herečka, ale díky její atraktivitě a velmi dobrému talentu zahrát hlavně nejpodlejší mrchy (jak ji známe nejčastěji), bude ještě nějakou dobu stále obsazovaná.


1.11.1973
Praha, Československo
Alice Bendová csfd

Tvář pomstyŠpindl 2PepaTeambuildingZoufalé ženy dělají zoufalé věciŠpindlVánoční KameňákKameňák 4KandidátKajínekVšechno nejlepší!Rána z milostiSametoví vraziDuše jako kaviárPříběh rytířeLáska krvácíBáječná léta pod psaDáma a KrálCo ste hasičiDvojka na zabitíSpecialistéKameňákSlunečnáKrejzoviRodinné vztahyTátové na tahuV.I.P. vraždyDoktorka KellerováModrý kódPoldaBezdružice


Aktualizace osobnostního profilu Alice Bendová: 1.11. 2023 05:27