Josh Duhamel 51 let


Josh David Duhamel se narodil do rodiny prodavače a učitelky. Vystudoval prestižní Minot State University. Na škole ho nejvíc bavil fotbal a chemie s biologií. Vždy ho bavilo být středem pozornosti a tak se přes svou přítelkyni dostal až do světa modelingu. Následně se přestěhoval do San Francisca. Zde se spřátelil s hercem Ashtonem Kutcherem, který ho přivedl do světa filmu.

Ve svém volném čase hraje rád fotbal, basketbal a golf. Má tři mladší sestry. Pravidelně se umísťuje v anketách o nejhezčího muže světa. Od roku 2005 žije se zpěvačkou Stacy Ferguson. Ve svém rodném městečku vlastní restauraci. Žije v Los Angeles.


14.11.1972
Minot, North Dakota, USA
Josh Duhamel csfd

Buddy Games: Spring AwakeningPan NepolapitelnýShotgun WeddingVýpadekBatman: The Long Halloween, Part OneBatman: The Long Halloween, Part TwoNight of the Animated DeadMysli jako pesThe Lost HusbandChlapi soběPřevrácená loď: Krvavá vodaJá, SimonCHIPS: Bláznivá hlídkaThe InstituteThis Is Your DeathTransformers: Poslední rytířLost in the SunProviněníSpacemanMěsto statečnýchDon PeyoteTo nejsi TyWings: Sky Force HeroesBezpečný přístavMládeži nepřístupnoVyhlídková trasaNezahrávej si s ohněmOt vinta 3DBomb Patrol AfganistanTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceŠťastný Nový rokPod jednou střechouRamonaRande v ŘíměRomanticiTransformers: Pomsta poraženýchTransformersBrazilský masakrObraz Doriana GrayeRande s celebritouBlade Runner: Black LotusThe Thing About PamŠampióni: Nová hraJupiter's LegacyLA to Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Josh Duhamel: 2.11. 2023 14:24