Shelley Hennig 37 let


Shelley Catherine Hennig je americká herečka a držitelka titulu Miss Teen USA 2004. Narodila se 2. ledna 1987 v Destrehan, Louisiana, USA jako nejmladší dcera Cathy Distefano Gosset a Glenn H. Hennig, Sr. Její starší bratr zemřel při autonehodě zaviněné řízením v podnapilém stavu, když mu bylo 18 let. Tato událost zapříčinila v Shelley odpor k alkoholu v rukách nezletilých. Má německé, švýcarské, britské a italské předky.

Shelley má také na kontě dva hororové snímky – Ouija (2014) a Unfriended (2015).

Je milovnicí romantických filmu. Jejími oblíbenými jsou Closer (2004) a Love story (1970). Na střední škole jí bavila angličtina, sama o sobě řekla, že byla dobrý student, ale velký prokrastinátor. Jejím největším koníčkem je tancování.


2.1.1987
Destrehan, Louisiana, USA
Shelley Hennig csfd

Cult KillerFluxxTeen Wolf: The MovieGatloppThe After PartyWhen We First MetRoman J. Israel, Esq.Summer of 8Scout a její příběhOdebrat z přátelOuijaNa maděruŽena v domě přes ulici od dívky v okněMythic QuestDollfaceVlčí mláděFriends with Better LivesSpravedlnost v krviJmenuje se Zach. Zach Stone.Strážce pořádkuFriend MeTajemství kruhuTak jde časMaren Morris: I Could Use a Love SongThe Band Perry: Gentle on My Mind


Aktualizace osobnostního profilu Shelley Hennig: 21.4. 2024 14:20