Jayne Atkinson 65 let


Narodila se ve Velké Británii, ale když jí bylo devět, rodina se přestěhovala do Spojených států. Vyrůstala v Hollywoodu, ale nikoliv v tom filmovém, nýbrž stejnojmenném městě na Floridě. Po studiu na univerzitě začala pracovat v oblastních divadlech.

V poslední době se stala úspěšnou ministryní zahraničí USA, pochopitelně že pouze v seriálu. Při obsazování rolí došlo i ke kuriózní situaci. Prezidenta USA si zahrál Michael Gill, což je ve skutečnosti manžel Jayne. Režisér o téhle skutečnosti netušil až do chvíle, kdy se dělaly závěrečné titulky. S Michaelem má Joyce jednoho syna. Jsou spolu v manželství už 28 let. Seznámili se, když společně pracovali na jedné divadelní produkci. Jane rovněž řídí firmu Janana Productions, která se zaměřuje na rozvoj zábavního průmyslu, a věnuje se koučování v oblasti řečnictví a prezentace projektů.


18.2.1959
Bournemouth, Dorset, England, Velká Británie
Jayne Atkinson csfd

Baby RubyThe CongressmanRevenge for Jolly!Krásný Harry24 hodin: VykoupeníNové sčítání hlasůDvanáctiletíSyrianaVesniceOur TownZachraňte Willyho 2Miliónový šekZachraňte Willyho!V nejlepším zájmu dětíAbsolutní cizinciThe Revenge of Al CaponeClariceMyšlenky zločinceBluff City LawCastle RockDomek z karetPaní ministryněŽiví mrtvíDobrá manželkaNemocnice Chicago MedAmerická odysea


Aktualizace osobnostního profilu Jayne Atkinson: 2.11. 2023 18:22