Monica Strebel 76 let


Monica Strebel či Monica Stroebel patřila k mnoha dívkám italského filmu sedmdesátých let, které byly předurčeny jen ke krátkodobé slávě. Byla jednou z těch, které se nestyděly svléci se před kamerou a ve většině filmů toho také bylo náležitě využito. Samozřejmě nechyběl ani zájem fotografů a tak se Monica objevila na stránkách pánských časopisů jako Playmen (12/1971 a 10/1974) či Men (3/1967). Přesné datum jejího narození není známé, jedná se ale o rok 1948 a jejím rodištěm je Štrasburk. Některé zdroje uvádějí datum narození 1. ledna, ale za ověřenou informaci se to brát nemůže. Původ Monicy je švýcarský.

Roku 1969 hrála Monica v dramatu o sexuálně frustrované ženě (Françoise Prévost) BRUCIA RAGAZZO, BRUCIA (1969), ve stejném roce si ještě zahrála lesbický pár společně s Ernou Schürer, v erotické komedii LE ALTRE. Obě se společně potkaly ještě roku 1975, při natáčení thrilleru ISTANTANEA PER UN DELITTO.

Rok 1970 přinesl pro Monicu roli stejného křestního jména v dramatu LETTERA APERTA A UN GIORNALE DELLA SERA a jako Ann Coran hrála ve válečném snímku LA LUNGA NOTTE DEI DISERTORI – I 7 DI MARSA MATRUH, který u nás společnost Řitka video přinesla roku 2009 pod názvem INVAZE DO AFRIKY.

Rok 1971, znamenal mimo jiné také roli zdravotní sestřičky Helen v hororovém giallo snímku LA BESTIA UCCIDE A SANGUE FREDDO. Film je plný lehké erotiky, ale záběry na intimní místa krásek při sexu či masturbaci, nechává kamera „dojet" až do konce. Často se takové detaily nevidí a já je viděl možná díky shlédnutí "plné" italské verze. I tady se neměla mladá Švýcarka za co stydět.


1.1.1948
Strasbourg, Francie
Monica Strebel csfd

Un uomo da nullaVoják štěstěnyConviene far bene l'amoreIstantanea per un delittoRacconti proibiti... di niente vestitiLa bestia uccide a sangue freddoInvaze do AfrikyLettera aperta a un giornale della seraBrucia, ragazzo, bruciaLe altreAmore o qualcosa del genereVelká přestřelka


Aktualizace osobnostního profilu Monica Strebel: 7.4. 2024 20:26