Sherri Saum 49 let


Sherii M. Saum je americká herečka. Její otec byl původem z Afriky a matka byla Němka. Nejdříve navštěvovala základní školu ve městě Kettering ve státě Ohio, kde dále pokračovala i na střední škole. Během studia na střední se věnovala hereckému kroužku a byla také roztleskávačkou. Dále studovala na Arizonské státní univerzitě, po prvním semestru ale přestoupila na New Yorskou univerzitu, kde vystudovala psychologii. Během studií na vysoké škole se věnovala modelingu a přivydělávala si jako číšnice.

V roce 2007 se vdala za svého dlouholetého přítele a kolegu Kamara de los Reyese. Svatba proběhla v New Yorku. V roce 2014 se páru narodila dvojčata John Rubén a Michael Luís. Sherii je vysoká 170 cm a má dva sourozence, bratra Michaela a sestru Lisu. Jejím bydlištěm je město New York a občasně přebývá i v Los Angeles.


1.10.1974
Dayton, Ohio, USA
Sherri Saum csfd

Perfect HarmonyI Am Somebody's Child: The Regina Louise Story#SquadGoalsTen Stories TallRelative StrangerDriftLove & SuicideAnne B. RealFinding HomeGood TroublePaní DavisováKriminálka VegasPower Book II: GhostZámek a klíčChirurgovéRoswell: Nové MexikoAgenti S.H.I.E.L.D.LimetownFosterovi


Aktualizace osobnostního profilu Sherri Saum: 1.11. 2023 17:13