Lillo Brancato 47 let


"Považuju se za Itala. Byl jsem vychován na těstovinách."

Herec známý především díky roli ve filmovému debutu Roberta De Nira A BRONX TALE, kde si zahrál hlavní roli - malého Calogera, který se zaplete mezi mafiány. Rok poté se objevil i ve filmu RENAISSANCE MAN jako Donnie Benitez. Malou roli v roce 1995 si zahrál v akčním thrilleru CRIMSON TIDE. Lillo poté dostával jen vedlejší role jako například Matthewa Bevilaqua, mladého gangstera v seriálu THE SOPRANOS, manžela ve filmu 'R XMAS a natočil i komedii SATURDAY MORNING v roli Alana Delucciho. Nikdy se však úspěch jako na začátku jeho kariéry ve filmu A BRONX TALE nedostavil.

V prosinci 2005 se Brancato dopustil pokusu o loupež, kdy se s otcem své přítelkyně za účelem krádeže vália vloupal do bytu neznámého drogového dealera. Když je při loupeži nachytal policista, otec jeho přítelkyně ho postřelil a na místě zabil. Drogově závislý Lillo Brancato si od soudu vysloužil 10 let vězení.


19.8.1976
Bogota, Kolumbie
Lillo Brancato csfd

Sleepyhead5th BoroughThe Fearless TwoDead on ArrivalKnockoutVamp Bikers TresSaturday MorningSlingshotDowntown: A Street TalePluto NashPořádný kšeft'R XmasHRTSticksStíny minulostiBlue MoonMambo CaféStůl číslo jednaBar FlorentineNepřítel státuProvocateurHořící pekloKrvavý přílivVzbuďte se, vojáci!Příběh z BronxuFalconeRodina SopránůWasted TalentAbel Ferrara: NevinenI'm on FireCollider Live


Aktualizace osobnostního profilu Lillo Brancato: 28.3. 2024 03:53