Ara Celi 49 let


Ara Celi je americká herečka působící v americkém filmu a televizi. Měla hlavní roli v malém tanečním filmu Looking for Lola z roku 1997, ale pravděpodobně je nejlépe známá díky hostující hlavní roli Ampaty Gutierrez aka "Inca Mummy Girl" z druhé série Buffy, přemožitelky upírů. Často byla vidět v televizních reklamách na autosalony Universal Toyota v San Antoniu v Texasu a Charles Maund Toyota v Austinu v Texasu a Boggus Ford v McAllenu v Texasu.

Ve věku 18 let se přestěhovala do Mexika, kde měla roli v telenovele ve španělském jazyce. Po třech měsících se rozhodla přestěhovat do Los Angeles, kde přistoupila k hostujícímu filmu Saved by the Bell: The College Years. Natočila několik dalších hostujících vystoupení v televizních seriálech, včetně The Brothers García, Nip/Tuck a Buffy, přemožitelka upírů.

V roce 2000 se provdala za finančního poradce Roberta Godinesa a v roce 2006 se přestěhovali do Texas Hill Country poblíž San Antonia a založili rodinu. Mají dvě děti, chlapce a dívku. Celi je mluvčí místního obchodního zastoupení v automobilovém průmyslu a ona a její manžel vlastní holičskou franšízu v San Antoniu.


31.5.1974
El Paso, Texas, USA
Ara Celi csfd

MacheteBožský BruceGo FishAmerická krásaOd soumraku do úsvitu 3: Katova dceraLooking for LolaKrálovna jihuPlastická chirurgie s. r. o.Te amaré en silencioBuffy, přemožitelka upírůOdpadlíkSaved by the Bell: The College YearsPolicie z Palm BeachAll My Children


Aktualizace osobnostního profilu Ara Celi: 26.10. 2023 00:38