Kateřina Lojdová 63 let


Narodila se v hlavním městě Praze v březnu roku 1961. Je tedy ve znamení Ryb. Její matka byla výtvarnicí a otec hudebníkem. Po střední škole se rozhodla, že vystuduje herectví na DAMU a produkci a řízení na FAMU. Úspěšně studium dokončila. Na začátku 90. let se rozhodla, že se vrhne na politiku. Až do roku 1996 byla poslankyní za ODS. Zkusila pracovat i jako šéfredaktorka jednoho nejmenovaného časopisu.

V roce 1992 herectví uzavřela a začala pracovat jako poradkyně ministra životního prostředí Jana Skalického. Dnes je ženou v domácnosti a o tom, že by se k herectví vrátila vůbec neuvažuje. Zajímavostí je, že Kateřina je vzdálenou příbuznou jiné Kateřiny Lojdové, která je také herečkou. O tom, že jsou příbuzné léta vůbec nevěděly, protože jejich rodiny se nestýkaly. Poprvé se spolu setkaly ve filmu Kouzelné dobrodružství.

Kateřina je vdaná. Jejím manželem je rozhlasový magnát Michel Fleischmann. Mají spolu dvojčata. Syna jménem Max a dceru, která se jmenuje Klára.


2.3.1961
Praha, Československo
Kateřina Lojdová csfd

Tanec kolem zlatého vejceSlunce, seno, erotikaDědeček je lepší než pesKdo s kohoBerenikaSlunce, seno a pár facekAnděl svádí ďáblaNěkdo musí z kola venPoutníciBar NevadaChobotnice z II. patraPavučinaPhilippe de Monte - Zdrženlivý VlámPřípad z kavárny SportVeselé Vánoce přejí chobotnicePřípad ukradených vědomostíAž do konceKariéraPessi ja IllusiaVšechno nebo nicAnděl s ďáblem v těleSpecialistéChlapci a chlapiChobotnice z II. patraSlavné historky zbojnickéSlunce, seno, 30 LET!ŽitoSlunce, seno, HelenaBanánové rybičky


Aktualizace osobnostního profilu Kateřina Lojdová: 12.10. 2023 13:23