Glen Powell 35 let


Glen Thomas Powell se narodil 21. října 1988 v texaském městě Austin ve Spojených státech amerických. Jeho rodiči jsou Glen a Cyndy Powell. Má dvě sestry Leslie a Lauren. Odmaturoval na Westwood High School v Austinu. Poté nastoupil na Texaskou univerzitu v Austinu, kde hrál velmi dobře lakros. Jeho slibnou kariéru ale ukončilo vážné zranění.

V roce 2014 získává jeho zatím největší roli ve filmu Expendables: Postradatelní 3, kde si zahrál jednoho z nováčků v týmu Expendables, Thorna. O rok později získal jednu z hlavních rolí v seriálu Scream Queens. Naposledy se objevil ve filmu Richard Linklatera Everybody Wants Some.


21.10.1988
Austin, Texas, USA
Glen Powell csfd

TwistersHit ManS tebou nikdyApollo 10 1/2: Dítě kosmického věkuDevotionTop Gun: MaverickThe Bad GuysThe Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyTo zařídímeSand CastleEverybody Wants Some!!Poldův švagrProviněníSkrytá číslaWind WalkersExpendables: Postradatelní 3Sex EdApril ApocalypseRed WingBarrio TalesSpisovateléTemný rytíř povstalSíla slovaFast Food NationHořká krajinaJumping Off BridgesPříběh Wendella BakeraSpy Kids 3-D: Game OverJurský svět: Křídový kempScream QueensNámořní vyšetřovací službaThe Lying GameRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněKriminálka MiamiNa ZápadJack & BobbyBeze stopyRichard Linklater: Snění je osudThe Safe Side: Internet Safety


Aktualizace osobnostního profilu Glen Powell: 31.10. 2023 13:54