Joe Lando 62 let


Tento americký herec se narodil 9. prosince 1961 v Chicagu. Po celém světě se proslavil postavou Byrona Sullyho v seriálu DOKTORKA QUINNOVÁ. Po svých rodičích Josephovi a Virginii převzal italské, ruské a polské kořeny. Filmovým hercem se poprvé chtěl stát již v šesti letech, kdy viděl svůj první film s Humphrey Bogartem. Se svými kamarády se pokoušel točit krátké filmy na osmičku a šestnáctku.

Dostal několik dalších televizních nabídek. Ale skutečně první velká přišla v roce 1989. V seriálu z tohoto roku, JEDEN ŽIVOT K ŽITÍ, si zahrál postavu tajemného Jakea Harrisona. Objevil se také ve filmu MILUJI TĚ K SMRTI režiséra Lawrence Kasdana. Na tomto filmu se podílel i jako odborný poradce.

Joe Lando, vlastním jménem Joseph John Lando je ženatý od 24.5.1997 s dlouholetou přítelkyní Kirsten Barlow-Lando, s níž má tři syny: Jack Neville Lando ( 3.6 1998), Christian Antonio Lando (7.7.2001), William Joseph Lando (20.7. 2007) a jednu dceru : Kate Elizabeth Lando (3.4. 2003). Má rád zvířata, doma má dva labradory. Má také jeden tajný sen - rád by si otevřel vlastní restauraci. Jako herec se v poslední době uplatňuje především v akčních videofilmech. Hostoval v seriálu JAG.


9.12.1961
Chicago, Illinois, USA
Joe Lando csfd

Night TrainJiskra VánocPaloma's FlightPast na turistyAfter OursSniper: Ultimate KillCasa VitaFreshwaterPád ZeměBorn WildAbductedDokonalá prozíravostApokalypsa meteorůPovstání strojůSmrtící zásnubyBloodsuckersPanikaV zajetíDen zlomuVětrná smršťÚtok na AlžbětuDoktorka Quinnová: Srdce na dlaniAdventures of Cinderella's Daughter, TheDoktorka QuinnováBlindnessPoldaSémě pochybnostiÚnosLebkouni: NedotknutelníShadows of DesireMiluji tě k smrtiStar Trek IV: Cesta domůTajemství kruhuMelrose PlaceNámořní vyšetřovací službaThe BayPohřešovaníWildfireCesta vzhůruDoktorka QuinnováJAGCalifornia


Aktualizace osobnostního profilu Joe Lando: 11.11. 2023 11:26