Dietmar Huhn 79 let


Dietmar Hartmut Huhn se narodil 31. srpna 1944 v Tannebergu, v Sasku, v Německu. Má jednoho bratra a šest sester. Jeho sestra dvojče se jmenuje Dagmar a oba jsou z osmi sourozenců nejmladší. Narodili se na konci druhé světové války, jejich rodina byl v té době v péči Červeného kříže.

Jeho asi nejznámější rolí je policista Horst "Hotte" Herzberger v německém akčním kriminálním seriálu KOBRA 11. Do seriálu nastoupil v roce 1997 ve 2. sérii a hrál zde do roku 2011, kde je v pilotním díle 16. série "Hotte" zastřelen.

Měří 180 cm, má prošedivělé vlasy a hnědé oči. Mluví německy, anglicky, francouzsky, rusky a sasky. Věnuje se vodním sportům a má svoji loď. Rád si zaplachtí nebo se projede na motorovém člunu. Na hrnčířském kruhu vyrábí uměleckou keramiku. Mezi jeho další záliby patří malířství, sochařství a psaní příběhů a básní. Je ženatý. Jeho manželka Kristel je úspěšná módní návrhářka. Mají tři děti - Katju, Borise a Francisku. Mají jednoho vnuka, který ale žije u otce ve Švýcarsku.


31.8.1944
Tanneberg, Sachsen, Německá říše
Dietmar Huhn csfd

Krauses WeihnachtKrauses ZukunftKönig LaurinHallo, soudruzi!Všechny děti chtějí láskuHelden wie wirDer PrinzgemahlDer TrinkerAbschied von AgnesEin kleiner Knall am NachmittagLetzte LiebeSchwein gehabtAlles KlaraKriminálka BerlínWege zum Glück - Spuren im SandKobra 11Volejte policii 110SOKO WismarZvláštní jednotka, LipskoSchloss EinsteinKobra 11 - Nasazení týmu 2In aller Freundschaft


Aktualizace osobnostního profilu Dietmar Huhn: 19.3. 2024 17:55