Vanessa Bayer 42 let


Vanessa Polster Bayer se narodila 14. listopadu 1981 v Orange v Ohiu ve Spojených státech amerických do židovské rodiny. Její rodiče jsou Carolyn Polster Bayer a Todd Bayer. Byla jejich druhým dítětem po starším bratru Jonahovi.

Jako teenager Vanessa bojovala s leukemií, tu jí lékaři diagnostikovala ve věku 15 let. Coby těžce nemocné dítě jí nadace Make-A-Wish splnila přání a poslala ji s rodinou na dovolenou na Havaj. Vanessa nemoc nakonec porazila a začala později jako celebrita s nadací Make-A-Wish velmi aktivně spolupracovat.

Ještě během vysoké školy stihla Vanessa Bayer práci stážistky u pořadu SEZAMOVÁ ULICE a LATE NIGHT WITH CONAN O'BRIEN. Poprvé se v tuto dobu také mihla ve filmu, a to v komedii BLOOMERS. Odbyla si také první premiéru na prknech, když byla obsazena do muzikálu JEWSICAL: THE MUSICAL.

Větší role jí pak konečně přinesla komedie OFF THE CUFF a pustila se do projektu IMPROVISATIONAL, který se vlastně stal její průpravou pro pořad SATURDAY NIGHT LIVE. První roli v této sketchové show získala v roce 2010 a od roku 2012 se stala stálou členkou ansámblu. Za své výkony v SATURDAY NIGHT LIVE byla oceněna alespoň nominací na American Comedy Award.


14.11.1981
Orange, Ohio, USA
Vanessa Bayer csfd

DC Liga supermazlíčkůBarb a Star jedou do Vista del MarTemná pouťIbizaKrál polkyCarrie PilbyPařba o VánocíchVykolejenáJá, padouch 2Sin BinOff the CuffCo děláme v temnotáchBarryTo ti přejuBrooklyn 99Single ParentsWill a GraceTak snad abyste šli s Tomem RobinsonemTrollové - Zpíváme dálPortlandiaSimpsonoviTaková moderní rodinkaMuž hledá ženuTripTankWallykazamDrunk HistoryThe Awesomes


Aktualizace osobnostního profilu Vanessa Bayer: 14.11. 2023 20:25