Naveen Andrews 55 let


Naveen William Sidney Andrews se narodil 17. ledna 1969 v Londýně jako potomek indických přistěhovalců. Pro svůj atraktivní zjev byl již od dětství obdivován něžným pohlavím. V šestnácti letech zjistil, že mu imponují starší ženy, a tak začal žít se svou učitelkou matematiky Geraldonou Feakins, což mu přivodilo nemalé problémy. Jeho vlastní otec ho prý obvinil, že se chová jako gigolo a o nic lehčí to neměl se spolužáky, kteří se u mu posmívali na každém kroku, zvlášť když se z tohoto vztahu v roce 1992 narodil syn Jaisal.

Dalším velkým Andrewsovým koníčkem je hudba. Od dvanácti let hraje na kytaru a zpívá v kapele. Své hudební nadání využil v britské komedii WILD WEST(1992), kde hrál country zpěváka. V součastnosti žije v Los Angeles se svou přítelkyní, herečkou Barbarou Hershey. Svému vkusu ale zůstal věrný. Barbara je o 21 let starší než on.


17.1.1969
Londýn, England, Velká Británie
Naveen Andrews csfd

DianaRecklessLost: The Final ChapterLost: The Final JourneyZvířecí instinktyGrindhouse: Planeta TerorMé druhé jáDesatero přikázáníLost: A Tale of SurvivalLost: ReckoningLost: RevelationVyprovokovanáZtraceni: CestaMoje velká indická svatbaEasyRollerballBlessed Art ThouVražda v dámském klubuDrowning on Dry LandBombay BoysMá zeměVelký JoeTrue Love and ChaosAnglický pacientKámasútraThe Peacock SpringDouble VisionWild WestLondon Kills MeKauza TheranosUklízečkaInstinctOsmý smyslOnce Upon a Time in Wonderland


Aktualizace osobnostního profilu Naveen Andrews: 23.3. 2024 02:16